Övek

Egy öv színesebbé, izgalmasabbá tudja tenni szettünket. Ma már  funkcionalitását nézve elsősorban nem azért viseljük, hogy a nadrágunk ne essen le. Inkább egy keretet ad megjelenésünknek. Ha díszesebb darabokat viselsz, arra figyelj, hogy ne vedd fel együtt más feltűnő kiegészítővelhagyd, 
hogy csak az öv érvényesüljön a ruhádon.
Már nem csak simán lehet viselni, hanem különböző csavarásokkal, bújtatásokkal is variálhatsz. Sőt, kendőket is nyugodtan fogj be ilyen célra.
Övünk az öltözékünk fókuszpontjává válik, elvonhatjuk vele a figyelmet azokról a testrészeinkről, amelyeket nem szeretnénk kihangsúlyozni. Egy öv elveszi a fókuszt más dolgokról, illetve jól ki tudja hangsúlyozni  alakunk bizonyos részeit. Ehhez viszont tudnunk kell, milyen vastagságú öv áll jól derekunkhoz, illetve magasságunk méretéhez.
 
Az öv elhelyezésével is lehet varázsolni testalkatunkon. Ha a felsőtested hosszabb és a lábaid rövidebbek, a széles övet minél feljebb, szinte a mell alá tedd, ha pedig inkább a felsőtestedet szeretnéd hangsúlyozni, akkor lejjebb, a derék középső vagy alsó vonalában viseld!

 

blézerek és az övek. Akik rétegesen szeretnek öltözködni, vagy többféle variációban gondolkodnak, ne habozzanak viselni, hiszen tökéletes harmóniába hozhatod vele a megjelenésedet. 

Ha egy ruhát övvel vásárolsz, vagy van rajta bujtatóakkor akár a saját  anyagából, vagy akár egy másmilyen anyagból készült öv kívánkozik odaViszont én mindig azt ajánlom, hogy ha saját anyagából van benne az öv, azt bátran húzd ki belőle, és tégy bele helyette egy más anyagú és színű övet. Így sokkal ütősebb lesz a végeredmény. Viszont ezekben az esetekben arra figyelj, hogy szélessége az eredetihez hasonló  legyen!  A textil övet pedig nyugodtan kösd fel hajpántnak, tekerd a nyakadba, vagy csak kösd táskádra. 
 
A ballonkabátok (imádom őket)! Na, ez az a ruhadarab, ami öv nélkül  sehogy sem mutat. Ezeknek a kabátoknak a megkötött öv adja meg a stílusát. Mondjuk itt inkább a kabát saját övét érdemesebb használni, de természetesen ez is kicserélhető. Egy nagyon fontos dologra figyelj, amikor az eredeti övet  megkötöd: soha ne a csatba bujtasd a végét, hanem mindig hurokra kösd, mert egy ballonkabát ettől lesz az, ami! 
 
kardigánok pont az elkövetkezendő időjárás egyik legjobban használható ruhadarabjai lesznekCsak az a gond vele, hogy optikailag növeli,  a méretünket, de persze ez fazontól is függ. Viszont ezt  hátrányt egy öv viselésével kiküszöbölheted, hiszen az pont a megfelelő részeket emeli ki.
 
Az összes övtípus közül a keskeny változatot legegyszerűbb viselni.  Mindenkinek jól áll, alkattól függetlenülHasználatát tekintve dekorációként is funkcionálhatde akár megjelenésünk hangulatát is teljesen megváltoztathatjuk veleA bő daraboknál kiemelhetjük vele  derekunkat, passzosabb   ruháinknál 
pedig hangsúlyosabbá tehetjük.
 
A vastag övek megváltoztatják arányainkat, általában rövidebbnek látjuk tőle 
a felsőtestet. Ezeket a típusokat többnyire a derékon viseljük. A vékony, magas nők bátran viseljék a széles öveket isSajnos a többi testalkatnak jobban kell 
vigyáznia a vastag övekkel, de ne keseredjetek el: ha ruhád színének megfelelő változatban veszed fel, az megoldás  lehet. Ha egy különleges, köves, csatos darabbal koronázod meg szetted, akkor nem is lesz szükséged más feltűnő kiegészítőre.
 
Kezdjétek el belecsempészni mindennapi szettjeitekbe az öveket, higgyétek el, jó barátok lesztek!

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.