Személyre szabott Divat-coaching, mert mindenkinek jár egy divat-coach

Küldetésem: Szeretnék minél több embert boldoggá öltöztetni!

Te is észrevetted már, hogy egyesek könnyedén szexinek tűnnek szűk ruhában? Mások pedig hihetetlenül nőiesen néznek ki szűk farmerban és bőrkabátban? Hogy vannak, akik vadságot sugároznak ki, mások pedig éppen ártatlanságot?

Mindez a személyiségjegyeinktől függ, nem pedig a színtípusunktól vagy a kategóriába sorolt alakunktól.

Túl vagy már az alkatelemzésen és a színtanácsadáson, de még mindig nem találtad meg a stílusod? Akkor ez a szolgáltatásom Neked szól!

⦁ Felkerestél már stílustanácsadót?
⦁ Részt vettél már színtanácsadáson is?
⦁ Sőt, akár egy alkatelemzésen is túl vagy már?
⦁ És még mindig úgy érzed, hogy megjelenésed nem nyújt kellő önbizalmat, elégedettséget és boldogságot a számodra?
⦁ Még mindig úgy érzed, nem igazán találtad meg egyéniségedhez illő, saját stílust?

Hidd el, ez nem a Te hibád, hiszen megjelenésünk nem pusztán a színtípusunktól vagy az alkatunktól lesz összhangban saját magunkkal, a valódi egyéniségünkkel.

Például észrevetted már, hogy egyesek könnyedén szexinek tűnnek szűk ruhában? Mások pedig hihetetlenül nőiesen néznek ki szűk farmerban és bőrkabátban? Vagy hogy vannak, akik vadságot sugároznak, mások pedig éppen ártatlanságot?

Mindez nem a színtípusunktól vagy az alkati kategóriánktól függ, hanem a személyiségjegyeinktől.

Soha nem lehet külön testrészként vagy színtípusként nézni egy személyt, mindig a teljes egészet kell figyelembe venni.

Ezért van az, hogy az a ruha fog rajtad harmonikusan kinézni, amelyik követi az archetípusod természetét, a személyiségjegyeidet és a stílusesszenciáidat is. Míg az olyan ruhák, amelyek nem tartják mindezeket tiszteletben, diszharmonikusnak vagy furcsának, idegennek tűnnek rajtad.

Tehát a személyiségedet kell felfedezned és megismerned ahhoz, hogy egyensúlyba kerülj külső megjelenéseddel.

Azt is mondhatnánk, hogy a stílusesszenciáidat vagy stílusidentitásaidat, a személyiségedet és az archetípusaidat kell, hogy tükrözze a ruházatod.

Ez a módszer nem tévesztendő össze a hagyományos „gyümölcs” testformaelmélettel.

A személyre szabott Divat-coaching találkozók alkalmai során mind a három tényezőt alaposan feltérképezzük, így összhangba hozom a személyiségedet a megjelenéseddel, ezáltal pedig a folyamat végére megtalálod a valódi stílusodat és ezzel együtt Önmagadat.

Archetípusok – mik is ezek?

Az archetípus egy olyan szerep, amelyet az életedben játszol. Minden archetípus egy-egy stilisztikai képnek felel meg, melyek segítségével a körülötted lévők számára egyértelműen világossá teszed, hogy ki vagy, mit képviselsz.

2 domináns archetípusod és 3 semleges archetípusod lehet. Az elmélet szerint a különböző archetípusok mind megtalálhatóak bennünk, ám nem feltétlenül állandó karakterjellemzők, tehát a különböző életkorokban, élettapasztalatok által változhatnak. Például az egyik nőnek monogám házasságra, a másiknak gyermekre, az anyaság megélésére van szüksége ahhoz, hogy életét teljesnek érezze, és van, aki a karrierjét, a függetlenséget becsüli jobban, míg más inkább intenzív érzelmi élményeket keres, és kreatív tevékenységekben igyekszik kibontakozni.

Minden archetípusnak megvannak a maga egyedi vonásai, amelyekhez bizonyos típusú ruhák, illetve stílusok tartoznak. A színeknek, textúráknak, mintáknak, szöveteknek, ruháknak, hosszaknak és kiegészítőknek mind van egy-egy archetípusos története.

Jelentkezem

A stílusesszenciáról

Az ember stílusesszenciái leírják a kinézetét, illetve azt, hogy külsejével milyen fajta szépséget kommunikál, mit üzen a fizikai megjelenése – mert a szépségnek nem csupán egy fajtája létezik. A szépségnek sok oldala van, és minden stílusesszencia ennek más-más aspektusát jeleníti meg.

A stílusesszenciáidtól függően bizonyos megjelenések kiemelik és kihozzák belőled az adott típusú szépséget.

Ha pusztán szín- vagy alkattípusok besorolásai alapján próbálsz meg öltözködni, akkor azzal nem veszed figyelembe a személyiségjegyeidet, a stílusesszenciáidat és az archetípusaidat, így továbbra sem lesz harmonikus és önazonos a megjelenésed.

Akkor tudsz a leginkább önazonos lenni, ha ruháid vonalában tested adott szépségjegyeit viseled.

A stílusidentitások figyelembe vételét ugyanakkor túl is lehet tolni, ami által megint csak idegenül hatnak rajtunk a ruhák.

Az olyan divatguruk, akik nem tudják az embereket érezni, nem is tudnak így dolgozni. A tudás mellett mindezen tényezők felméréséhez elengedhetetlen a magas fokú beleérző képesség és emberszeretet, ugyanis hajszálakon múlik, hogy éppen a tökéletes arányokat találjuk el.

Ezeken a szempontokon túl pedig sokszor éppen azok az apró trükkök hiányoznak az öltözködéssel kapcsolatos tudásodból és eszköztáradból, amelyek megjelenésedhez a legfontosabb „fűszert” adnák.

Akik nem ezzel a területtel foglalkoznak nap mint nap, azokban csak egyfajta ráérzés születik meg ezzel kapcsolatban.

A Divat-coachinggal a személyiségjegyeiden, a stílusidentitásodon és az archetípusodon keresztül jutunk el a valódi stílusodig és önazonos megjelenésedig.

Jelentkezem

Mi történik a Divat-coaching első alkalmával?

Első találkozásunkkor minden alkalommal ügyfelem személyiségjegyeit igyekszem felmérni, hogy megtudjam, ki is ő valójában, és mire van szüksége a megjelenésében.

Megjelenéséből, öltözékéből már ezen az első találkozón viszonylag pontosan be tudom lőni egy nő személyiségét. Ez azért nagyon fontos, mert tudnom kell, hogy a ruhák segítségével milyen irányba kell elindulnunk.

Ha ugyanis egy karakteres személyiségről van szó, akkor semmiképpen sem szabad nála merev, kemény anyagokat használni. Ha konzervatív, zárkózott az ügyfelem, akkor bár nagyon finoman, de lazítani kell a megjelenésén. Ám ezekben az esetekben nagyon kell figyelni arra is, hogy „mit bír el” a személyisége, hiszen a túlzottan laza stílussal nem fog tudni hirtelen mit kezdeni, így nem tudja majd viselni, ami így megint csak feszengést okozna nála. Ezeken kívül itt még a kort is figyelembe kell venni, mert bizonyos kor már nem bír el bizonyos fazonokat.

Aztán például van az a nő, akinek minden szín, fazon és minta megtalálható a szekrényében, illetve a szettjeiben, de mindebben nincs következetesség, nincs összhang és egymásra hangolódás. Van ő és vannak a ruhái, de külön életet élnek.

Nem fogok most minden megfigyelt személyiséget leírni nektek, de hivatásom során talán ez az egyik legfontosabb pillanat: amikor feltérképezem ügyfeleim személyiségjegyeit. Hiszen közös munkánk során csak így tudjuk együtt elérni mindazt, amiért ő megkeresett engem, amit el szeretne érni, és ami miatt elindult abba az irányba, hogy valamilyen változás következzen be a megjelenésében, vagy akár a személyiségében is.

Mindenkinek másra van szüksége, ezért mind a két alapszolgáltatásomat (Divat-coaching és Szett-zsonglőr) személyre szabva alakítom ki, illetve amikor valami speciális dologra van igény, akkor mindezeket a szempontokat figyelembe véve állítom össze a programomat.

Jelentkezem

Mi történik pontosan, ha jelentkezel a szolgáltatásra?

⦁ Miután megkerestél, felhívlak, hogy megbeszéljünk egy találkozót. Ennek a találkozónak fontos szerepe van, hiszen itt térképezem fel a személyiséged, és itt beszéljük át az elkövetkező folyamatok lényegét.

⦁ A következő napon e-mailben elküldöm neked személyre szabott Divat-coaching ajánlatomat.

⦁ Mindezt még átbeszéljük telefonon, hogy tökéletesen azt tudjam nyújtani számodra, amivel Te jól érzed magad.

⦁ Az első Divat-coaching találkozónk ezen előre leegyeztetett folyamat mentén indul el.

Mi mindent kapsz a Divat-coaching során? 

⦁ Rávilágítok természetes és egyedi szépségedre, amit eddig nem láttál!

⦁ A tematikus személyes találkozókon mindig előre megbeszélt témakörökkel foglalkozunk (például ékszerek viselete, lábbelik, kiegészítők, önazonos öltözködés...).

⦁ Megmutatom, hányféle archetípus lakozik benned.

⦁ Divat-coaching technikákkal felfedezzük, majd megtámogatjuk a személyiségedhez passzoló öltözködést.

⦁ Átadom Neked azokat az apró trükköket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy kerek legyen a megjelenésed.

⦁ Megismertetlek Önmagaddal a ruhákon keresztül.

Bízd rám magad, vágjunk bele a közös kalandba!

Jelentkezem

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.