Munkahelyi stílus megteremtése

Ne csak a tudással támogasd a szakmai sikereidet!

Ha megnézed a nyugat-európai öltözködési kultúrát, akkor szembesülhetsz azzal, hogy a nők és a férfiak 100%-ban a munkájuknak megfelelő, tökéletes megjelenéssel biztosítják sikereiket. Hazánkban ez ma még nem jellemző, de miért ne lehetnél Te az, aki szakmai sikereid teljes tárházát ezen a módon is kiaknázod?

Hogyan állítjuk összhangban a ruhatárad?

Két fő szempontot kell figyelembe venni ilyenkor: az első a személyed, az egyéniséged, a második pedig a szakmád. A mérleg két nyelvét kell összehangolni, egy szintbe hozni ahhoz, hogy megjelenésed egységben legyen a tudásoddal.

Hogyan zajlik velem a közös munka?

⦁ Első lépésben minden elköteleződés nélkül leülünk beszélgetni. Ekkor feltérképezem a jelenlegi megjelenésed, személyiséged. Átbeszéljük a munkádat.

⦁ A következő napon e-mailben elküldöm neked személyre szabott Divat-coaching ajánlatomat.

⦁ Az első Divat-coaching találkozónk ezen előre leegyeztetett folyamat mentén indul el.

⦁ Minden találkozónk után kapsz egy írásos összefoglalót mindarról, ami történt és amit megbeszéltünk.

Jelentkezem

Magabiztosságot nyújtó stílus megteremtése a munkádhoz.

Hivatásom gyakorlása során gyakran dolgozom együtt felső vezetőkkel, illetve olyan pozícióban lévő személyekkel, akik munkájának fontos része a mindennapi megjelenés. Tehát szakmájukban jelentős szerepet tölt be az öltözékük, legfőképpen ügyfeleikre, partnereikre és így a szóban forgó üzleti tevékenység sikerességére gyakorolt hatása miatt.

Tény, hogy mind a mai napig rengetegen nincsenek tisztában vele, hogy milyen alkalomra milyen öltözéket kellene viselniük az adott helyzettől függően, konferenciákra, céges rendezvényekre, vagy akár a mindennapos tárgyalásokra, meetingekre. A probléma orvoslására hatékony megoldás lehetne számukra a megjelenés célirányos fejlesztése.

Megjelenésünknek a magabiztosságunkra nézve hatalmas ereje van. Egy alkalomhoz illő szett valódi tekintélyt biztosíthat számunkra.
Divat-coachként én éppen ebben támogatom ügyfeleimet.
Azt szoktam mondani, hogy a ruhák olyanok, mint egy jó coach: ha megtanuljuk őket jól használni, akkor segítenek minket az erősségeinkben.

Jelentkezem

Szaktudásod ellenére valahogy nem vesznek eléggé komolyan?

Ahhoz, hogy ügyfeleid, partnereid és munkatársaid kellően komolyan vegyenek, az első szűrő a megjelenés. A tudás – bármily hihetetlennek tűnhet – csak utána jön.

Megjelenéseddel sokféle hatást tudsz elérni, pozitívat és negatívat egyaránt, mivel a rólad alkotott vélemény az első 5 másodpercben eldől. Ennyi idő alatt a tudásoddal még senkit nem tudsz elkápráztatni. Ha megjelenésed nem tükrözi mindazt, amit szakmailag képviselsz, akkor már eleve a mínuszból kell indulnod, és így kell elérned a tudásod által a nullát. A plusz persze még csak ezután következik.

De miért is kellene a mínuszból indítanod, ha lehetsz azonnal lehengerlően jó megjelenésű is?

Hogyan tudlak én ebben segíteni?

Stílusunkkal ma már kommunikálni is tudjuk mindazt, akik vagyunk – nem csupán a privát életünkben, de a munkánk során is. Minden szakmának, titulusnak megvan a maga stílusidentitása. Szerencsére ma már nem az öltöny és a kosztüm az egyetlen viselet, amelyet ezekben a körökben viselni lehet, és a színpaletta is szélesebb, mint fekete, fehér, kék és szürke.

Ha ugyanis a megjelenésednek nincsen „súlya”, akkor – bármily igazságtalannak is tűnhet ez most a számodra – a tudásod is kevésbé lesz mások szemében hiteles. Ugyanakkor egy önbizalmat nyújtó és egyben az alkalomhoz is illő öltözékben egyéniséged és személyes stílusod támogatni fog a céljaid elérésében.

Jelentkezem

Mi az, amit én tapasztalok?

Sokan nem gondolják, hogy munkahelyi arculatukat ki kellene találni, ha bizonyos helyen vagy pozícióban dolgoznak. Azokban a ruháikban járnak be dolgozni, amelyekben kényelmesen, jól érzik magukat. Kibolyhosodott, elhordott, szétnyűtt darabokat viselnek, így megjelenésükkel tönkre teszik a saját imázsukat.

Közülük sokan úgy gondolják, hogy mivel közvetlenül nem dolgoznak ügyféltérben, így megengedhetik ezt maguknak. El kell, hogy keserítselek, ha Te is így gondolkodsz, de sajnos ebben tévedsz.

Jelenlegi társadalmunk – főleg Magyarországon – nagyon ki van hegyezve a megjelenés általi megítélésre. Mivel itthon nem alapvető dolog jól öltözöttnek lenni, ezért itt különösen sokat nyom a latba a jó megjelenés. Míg nyugaton az embereknek általánosan van stíluskultúrájuk, így ez ott természetes, addig ez nálunk még gyerekcipőben jár.

Ha személyes sikert szeretnél elérni, ahhoz ebből a langymeleg, kopottas átlagból az adott helyzethez illő megjelenéssel ki kell tudnod tűnni, s eközben önazonosnak is maradni.

Ebben tudlak segíteni, bízd rám magad, és vágjunk bele!

Jelentkezem

Mit kapok, és mennyibe kerül? 

Miután megkerestél, felhívlak, hogy megbeszéljünk egy találkozót. Ahogy említettem, ennek a találkozónak fontos szerepe van, hiszen itt térképezem fel a személyiséged, és itt beszéljük
át az elkövetkező folyamat lényegét.

Minden találkozó kiegészül még, az adott kérdésekkel.

• Minden egyes alkalommal egy új és másfajta látásmóddal ismertesselek meg.

A ruhák segítségével elnyert magabiztosság.
Személyiségedhez alakítva megtanulod a stílusokat keverni.
Megszületik a Te személyes, 100%-osan SAJÁT stílusod.


A találkozók 4 alkalmasak.

A szolgáltatás ára személyre szabott.

Ha szeretnél te is még többet megtudni és alkalmazni megjelenésed finomítása érdekében, akkor keress meg, hogy segíthessek benne!

Kapcsolat

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.