Szett-zsonglőr

Válj magabiztossá az öltözködésben, hogy minden napod könnyedén, bosszankodás nélkül indulhasson, és minden nap ragyogj!

Nem feltétlen az a megoldás erre, hogy újabb és újabb ruhákat veszel, hanem az, hogy megtanulj a szettjeiddel és a kiegészítőiddel zsonglőrködni. Ebben nyújt segítséget számodra a Szett-zsonglőr.

Mi a valóság, és mia tévhit?

  • Nem, nem kell több energia ahhoz, hogy úgy tudj kinézni, mint a második kép!
  • A tudás rövid idő alatt elsajátítható!
  • Ha nem tudod, mit lehet kihozni a megjelenésedből, akkor kevesebbel is megelégszel!
  • Ha nincs a személyiségedhez igazítva a ruhatárad, akkor nem tudsz ragyogni!

Tele a szekrényed, mégsem tudod mit, mivel vegyél fel?

A nők többsége rengeteg ruhát halmoz fel a szekrényében. Újra és újra elcsábulnak egy-egy darab láttán. Ezzel csak az a gond, hogy gardróbjukban nem összeállítások lapulnak, hanem csak ruhadarabok. Az alsóhoz nincs meg a felső, a felsőhöz az alsó, és így tovább. Ez azt generálja, hogy ismét szükséges egy új darabot vásárolni. De aztán otthon kiderül, hogy sajnos ennek sincs párja szekrényünkben. Első lépésként ruhatárunk meglévő tartalmát kell jól szettekbe rendeznünk, ahelyett, hogy újabb és újabb ruhákat vásárolnánk.

Gondolkozz szettekben!

Király utcai ruhaüzletemben is megfigyeltem, hogy a nők sokszor csak darabokat vesznek, és darabokban gondolkodnak, nem pedig összeállításokban. Miután felfigyeltem erre a problémára, igyekeztem szetteket ajánlani, mind a Gardrob üzletemben, mind pedig a webshopomban.

Saját bőrömön is tapasztaltam, hogy reggelente egyszerűen nincs kapacitásom és időm, hogy azzal vesződjek, mit mivel vegyek fel. Ezt a problémát észrevettem ügyfeleimnél is. Akár szakmájukból adódóan, akár pusztán anyaként leterheltek, máshol járnak a gondolataik, így reggelente már nincs kapacitásuk arra, hogy ezen gondolkodjanak, vagy hogy próbálgassák az ott helyben kigondolt párosításokat.

jelentkezem

Munkám során már több tucat gardrób tárta ki ajtaját előttem. Ami feltűnt, hogy a ruhák külön-külön és nem szettekben voltak tárolva, pedig ez nagyon megkönnyítené a mindennapjainkat. Ám létezik egy másik egyszerű megoldás is, mégpedig az összeállítások lefotózása. Így reggelente csak rá kell pillantanunk, és már öltözhetünk is. Nagyon sok nő tökéletes darabokkal tölti meg szekrényét, mégis problémát okoz nekik jól összepárosítaniuk ruháikat, mert lehetséges, hogy éppen egy-két alapvető darab, kiegészítő hiányozik a gardróbjukból.

Hogyan fogunk ruháiddal szett-zsonglőrködni?

⦁ Először személyesen találkozunk egy órára, megiszunk egy jó kávét vagy teát, és kérdéseket fogok feltenni annak érdekében, hogy megismerjük egymást. Elmondhatod a problémáidat az öltözködéssel, ruháiddal kapcsolatban. Majd gardróbod felépítésének céljairól, és hasonló dolgokról fogunk beszélgetni.

⦁ Egyeztetünk egy időpontot, hogy mikor tudok eljönni hozzád, hogy együtt zsonglőrködjünk a ruhatáraddal.

⦁ Első találkozónk alkalmával már kapsz is egy kis házi feladatot: elő kell készítened a gardróbodat bizonyos szempontok alapján a találkozónkra.

⦁ A következő lépés a gardróbod szettekbe rendezése az otthonodban, ami 1,5-2 órát vesz majd igénybe.

⦁ Először is átnézzük, hogy mik a saját párosításaid, mit mivel szoktál hordani.

⦁ Aztán javaslatokat teszek, hogy azokat mivel lehetne egy kicsit megbolondítani.

⦁ Ezeket a bevált összeállításokat szélesítjük az újdonságokkal, majd a többi nem hordott ruhádnak is „párt” keresünk, hogy szekrényed tartalmát minél szélesebb körben tudd hordani.

⦁ Ezeket le is fotózzuk.

⦁ Ezután összeírjuk, hogy mire van még szükséged ahhoz, hogy teljes legyen a ruhatárad.

⦁ Mindezt bensőséges, könnyed hangulatban, hogy fel tudd fedezni gardróbod új lehetőségeit.

⦁ Egy következő lépésként, ha szeretnéd, akár közösen is elmehetünk majd vásárolni és a hiányzó darabokat beszerezni.

Ki vagyok én?


Lehet, hogy már ismersz, vagy jártál Gardob ruhaüzletemben, a Király utcában. 13 éve öltöztetem a hölgyeket, és örömmel tölt el, hogy a nálunk vásárolt ruhákat azóta is a kedvenc darabjaikként emlegetik.

Egy ideje jobban kezdtem elmélyülni a nők és ruháik kapcsolatában, és kiszélesítettem a szolgáltatásaimat különböző tanácsadási lehetősségekkel is. Így jött létre a szett-zsonglőr szolgáltatásom is. Az üzletben ugyanis megfigyeltem a nők azon jelentős problémáját, hogy nem összeállításokban gondolkodnak, és hogy nem párosítva tárolják a ruháikat. Nagyon sok jó darabbal bír szekrényük, de nem tudják őket összeilleszteni, újabb és újabb darabok kerülnek a szekrény mélyére, és ez egy folyamatos vásárlást generál annak érdekében, hogy megtalálják bizonyos darabokhoz az igazit. Szett-zsonglőr szolgáltatásommal szeretném megmutatni a gardróbodban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket, felhívom a figyelmedet új alternatívákra, illetve átbeszéljük, hogy melyek azok a darabok, amiket szükséges lesz beszerezned azért, hogy még több kész garnitúrával bővüljön szekrényed.

Kívülállóként észreveszem azokat a darabokat is, melyeket már rég elfelejtettél, vagy a szekrényed mélyére süllyesztettél, mert soha nem találtad meg a tökéletes párjukat. Találkozónk után ruhatárad felfrissül, így megjelenésed is. Vedd igénybe tudásom és szemem, hogy otthonodban együtt varázsoljuk újjá gardróbod kincseit!

jelentkezem

Mit mondanak, akik már kipróbálták?

Köszönöm szépen, hogy megmutattad, mivel tudnám feldobni a gardróbom tartalmát, hogyan hangsúlyozzam ki a nőiességem!

Ilona

Rita személyében egy nyitott, csupa szív rokonlelket ismerhettem meg, az energiaszintem megsokszorozódott!

Ildikó

A legjobb döntés volt kipróbálni a Szett-zsonglőrt. Bevallom, rengeteg ruhám van, ennek ellenére reggelente el szokott önteni a pánik. „Mit vegyek fel? Azt már unom! Az nem tetszik! Abban nem érzem jól magam!” És a végén, időhiány miatt kikötök egy unalmas szettnél, ami már ezerszer volt rajtam és nem is tetszik.

Annyira szeretném megtanulni jobban párosítani a ruháimat.

Nagyon sok segítséget kaptam Ritától. Nem csak teljesen új ötleteket adott, hogy mit, mivel érdemes megpróbálnom, de segített abban is, hogy nekem melyik testrészemet kell kihangsúlyoznom. Önbizalmat is adott, mert volt egy dolog, amivel nem voltam kibékülve magamon, de Rita megmutatta, hogyan tudom előnyös oldalát megmutatni a nem kedvelt testrészeimnek is.

Sokat tanultam, és nagyon jól éreztem magam. Reggelente már egy picit Rita szemével látom a szekrényem, és más kombinációkat is kipróbálok, ez tényleg működik. Most már azt is látom, miket kell vegyek, hogy teljes legyen a ruhatáram. Hatalmas löketett adott a Szett-zsonglőr a saját stílusom kialakításban. Köszönöm.

Boróka

A mai világban, amikor lassan Dunát lehet rekeszteni a szín- és stílustanácsadókkal, Rita világa és divat-coaching szolgáltatása egy egészen különleges darabkája ennek az iparágnak. Azt hittem, majd rám ad egy pár ruhát, elmondja, milyen testalkatom van, és milyen szabásvonalakat, színeket keressek a boltokban. Ennél azonban sokkal többet kaptam. Az öltözködés önismeret kérdése, nem a színkendőké. Tükörbe nézni, és meglátni önmagunkat teljes valónkban egy félelmetes s egyben igen izgalmas utazás. Ehhez kaptam támogatást, megértést, és olyan figyelmet, amit eddig sehol máshol. Örülök, hogy ráleltem, és hogy volt bátorságom belevágni. Mindenért nagyon hálás vagyok!

Ildikó

Kinek való a szett-zsonglőr?

⦁ Azoknak, akik reggelente kétségbeesve állnak a szekrény előtt, és már megint nem tudják, hogy mit mivel vegyenek fel.

⦁ Ez nem jön fel rám, ez nagy, ehhez nincs cipőm vagy táskám – ismerős? Végül felkapsz valamit, amiben nem érzed jól magad, de már menned kell, nincs időd tovább próbálgatni. Ez a hangulat a végén rányomja a bélyegét az egész napodra.

⦁ Tele van a szekrényed, de mégis mindig a biztonságos összeállításokat választod, és már unod magad látni a tükörben? Akkor szükséged van a szett-zsonglőrre.

⦁ Lehet, hogy csak néhány apró kiegészítő vagy alapdarabok hiányoznak ahhoz, hogy jól kombinálható ruhatárad legyen, de te nem látod, hogy mik lennének ezek a hiányzó darabok.

Mit tartalmaz pontosan a szett-zsonglőr, hogyan történik a szolgáltatás és mennyibe kerül?

⦁ A megadott telefonszámon visszahívlak és egy kötetlen beszélgetés keretein belül megbeszéljük, hogy hogyan is nézne ki a közös munka - ez semmilyen kötelezettséggel nem jár részedről.

⦁ Ezután, amennyiben szimpatikusnak találod a szolgáltatást, találkozunk egy egyórás személyes előkészítő beszélgetésre.

⦁ A következő alkalommal az otthonodban találkozunk, 3 órát töltünk együtt, mialatt kialakítjuk az új szettjeidet.

A szolgáltatás ára 89.000.-Ft

Érdekel a szett zsonglőr? Kérj visszahívást és felejtsd el a kényelmetlen unalmas szetteket!

Eljött az idő, hogy sugározz szettjeidben!

Jelentkezem

Kapcsolat

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.