Rólam mondták

A képekről ellentét szópárok jutnak eszembe.
........ - minőség
........ - izléses
........ - menő
........ - magabiztos
........ - csinos
........ - nőies
........ - jókedvű
........ - mosoly
........ - "adjátok nekem az oroszlánt is"😀

A kipontozott szavak nem is fontosak, nem írom le, csak gondoltam magamban. Azért nem írom le mert az a kép is én vagyok és nem szabad negatív/kevésbé pozitív szavakkal illetnem magam, még ha az az "előtte" állapotot mutatja is. A lényeg úgy is a változás és befogadás. Nem érzem ezt nehéznek, magamra erőltetettnek, úgyhogy rutin lesz a tanult dolgokból.

Köszönöm az útmutatás, a segítséget és hogy a segítő szemedet igénybe vehettem! Minden nőnek receptre irtanám a lehetőséget.

Az még egy nem teljesen megválaszolt kérdés, hogy miért most jöttek nekem ezek a megváltozós igényeim de biztos hogy valamikor ez is ki fog derülni. Örülök hogy benne vagyok ebben a folyamatban és a megfelelő mentort meg is találtam hozzá.🤗😊😉Nyáron jöhet a következő etap. Ez már most igényem!😊

Kellemes élmény volt a coaching! Kellemes embert ismertem meg személyedben! Köszönöm szépen!

Elvíra

Először nagyon aggódva hívtalak fel, nem igazán tudtam mire számítsak. Különösen aggódtam amiatt, hogy mit szólsz, ha meglátod a ruhatáramat. Rendkívül pozitívan csalódtam. Benned egy nagyon kiegyensúlyozott, megnyugtató, empatikus személyiséget ismertem meg. Ítélkezés helyett támogatást kaptam.

Tudom nem vagyok egy egyszerű eset, de a kitartásod előtt le a kalappal. Jó érzés volt, hogy együttműködtünk, nem erőltetted rám az elképzelésedet, ha valami nekem nem tetszett elengedtük. Nagyon tetszik az az öltözködési stílus, amit képviselsz, bár sokszor az alkatom nem engedi meg, hogy a kiválasztott darabok mellett döntsek, … de megtaláltuk a hozzám illő darabokat is.

Rájöttem milyen zsúfolt a gardrobom, tele van pánikvásárlásokkal, kinőtt, egyszer majd belefogyok ruhákkal. A környezetemben, az öltözködésben is a letisztult dolgokat szeretem és ez pontosan ennek az ellenkezőjét mutatta.

Rájöttem mennyire negatívan látom magamat, eddig csak a hibáimat vettem észre.

Rájöttem, hogy nem kell félnem változtatni és nem többet, de tudatosabban kell foglalkoznom a „külsőségekkel”, mert rendkívül felszabadító érzés, ha elégedettebb vagyok a megjelenésemmel. Mindig volt bennem kisebbrendűségi érzés, bizonytalanság. Meg tudtam ítélni, hogy valaki jól öltözött-e vagy nem, de én magamnak már nem tudtam összeállítani a megfelelő szetteket. Ez a súlygyarapodással sajnos már a végletekig fokozódott. Ez zárkózottá tett, már nem igazán szívesen mentem társaságba, ha mégis, szinte mindig szerencsétlenül éreztem magam. Azzal, hogy új alapokra helyeztük a ruhatáramat magabiztosabb lettem, elmúlt az állandó „ágrólszakadt” érzésem.

Több kollégám, ismerősöm megjegyezte, hogy más lettem, jobban nézek ki, divatosabban, sportosabban, lazábban öltözködöm. Megdicsérték a hajamat, a hajszínemet is. Ettől sokkal több önbizalmam lett.

Magabiztosabb vagyok, ami meglátszik a kisugárzásomon, a tartásomon is a visszajelzések alapján.

Korábban vásárlásokkor teljesen bizonytalan, tanácstalan voltam. A közös „munka” során rengeteg kapaszkodó kaptam, sokkal tudatosabban vásárolok,… illetve fogok, fogunk csak az időgazdálkodásomat kell még felfejlesztenem. Úgy gondolom rajtam kívül sokan küzdenek hasonló problémákkal, mint én, szükségük lenne támogató segítségre. Az öltözködésünk, megjelenésünk, különösen, ha ez a munkánk miatt napi feladat alapvetően fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Te nagyon jól közelítesz az emberekhez, jó ízléssel találod meg a külső/belső alkatukhoz, mindennapi „szerepükhöz” illő összeállítást. Ez alapvetően tudja javítani az emberek mindennapi közérzetét, segít a belső harmónia, egyensúly megtalálásában. Ráadásul egy jól kialakított gardrobbal hosszú távon időt és pénzt takarítunk meg, hiszen néha elég az alapdarabokat csak néhány új ruhával, kiegészítővel bővíteni a megújuláshoz.

Anna

Nekem szuper élmény volt a stílustanácsadás, azóta igyekszem más szemmel nézni a meglévő ruháimra, ami sikerül is, de már azt nagy előrelépésnek tartom, hogy a szett-zsonglőr óta nem érzem úgy, hogy nincs elég ruhám, inkább úgy, hogy van elég, csak a többségét újra kellett fogalmazni. Az öveket például azóta is próbálom minél több ruhához használni.

Azóta már többeknek is ajánlottalak, mert nagyon jól hasznosítható ötleteket adsz a hétköznapokra és nem éreztem úgy, hogy csak óriási megerőltetés vagy kiköltekezés árán lehetek stílusos. Szóval abszolút team Divat-coach vagyok. 🙂

Dóri

Azon filoztam valamelyik nap, hogy lehet, hogy nem vettem eszre, hogy mennyi szuper cuccom, táskám, cipőm van, amik azért vannak a szekrényemben, hogy hordjam őket. Meg nem értem végig az általad kreált szetteken, de nagyon elvezem viselni őket. Magamtól is próbálkozom óvatosan, de meg csak óvatosan. Figyelem a nőket az utcán es rájövök, hogy en mennyire ki voltam „menve” a divatból… sokan olyan szepen varialjak, ahogy te tanítottad. A szalmatáska meg nincs meg…. 🙂

Eszter

Nagyon jól volt Nálad lenni, végre hozzáértő és kedves hozzáállást kaptam valakitől azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan lenne érdemes viselnem. És az is nagyon jólesett, hogy nem a kritika jött ('le kellene dobnod x kilót', 'hogy nézel ki ebben és ebben').

Először is köszönöm a divat-coaching találkozókat, szerintem többet tanultam az alatt a néhány alkalom alatt, illetve nagyobbat dobott az önbizalmamon, mint x év pszichoanalízis.

Tegnap Tőled eljőve teljesen nyugodt és magabiztos voltam, több személyes dolgokra rájöttem. A lényeg, hogy a tegnap délutánt ennek a megünneplésére fordítottam, szuper volt!

Judit

Köszönöm szépen, hogy megmutattad, mivel tudnám feldobni a gardróbom tartalmát, hogyan hangsúlyozzam ki a nőiességem!

Ilona

Rita személyében egy nyitott, csupa szív rokonlelket ismerhettem meg, az energiaszintem megsokszorozódott!

Ildikó

A legjobb döntés volt kipróbálni a Szett-zsonglőrt. Bevallom, rengeteg ruhám van, ennek ellenére reggelente el szokott önteni a pánik. „Mit vegyek fel? Azt már unom! Az nem tetszik! Abban nem érzem jól magam!” És a végén, időhiány miatt kikötök egy unalmas szettnél, ami már ezerszer volt rajtam és nem is tetszik.

Annyira szeretném megtanulni jobban párosítani a ruháimat.

Nagyon sok segítséget kaptam Ritától. Nem csak teljesen új ötleteket adott, hogy mit, mivel érdemes megpróbálnom, de segített abban is, hogy nekem melyik testrészemet kell kihangsúlyoznom. Önbizalmat is adott, mert volt egy dolog, amivel nem voltam kibékülve magamon, de Rita megmutatta, hogyan tudom előnyös oldalát megmutatni a nem kedvelt testrészeimnek is.

Sokat tanultam, és nagyon jól éreztem magam. Reggelente már egy picit Rita szemével látom a szekrényem, és más kombinációkat is kipróbálok, ez tényleg működik. Most már azt is látom, miket kell vegyek, hogy teljes legyen a ruhatáram. Hatalmas löketett adott a Szett-zsonglőr a saját stílusom kialakításban. Köszönöm.

Boróka

A mai világban, amikor lassan Dunát lehet rekeszteni a szín- és stílustanácsadókkal, Rita világa és divat-coaching szolgáltatása egy egészen különleges darabkája ennek az iparágnak. Azt hittem, majd rám ad egy pár ruhát, elmondja, milyen testalkatom van, és milyen szabásvonalakat, színeket keressek a boltokban. Ennél azonban sokkal többet kaptam. Az öltözködés önismeret kérdése, nem a színkendőké. Tükörbe nézni, és meglátni önmagunkat teljes valónkban egy félelmetes s egyben igen izgalmas utazás. Ehhez kaptam támogatást, megértést, és olyan figyelmet, amit eddig sehol máshol. Örülök, hogy ráleltem, és hogy volt bátorságom belevágni. Mindenért nagyon hálás vagyok!

Járai Ildikó

Egy igazi AHA élménnyel lettem gazdagabb. Bátorságot, önbizalmat kaptam, és rájöttem, hogy a másokon irigykedve látott stílusok a magam által fel nem vállalt dolgok. Köszönöm, hogy Rita rávilágított erre és a bennem titkon rejlő amazonra.

Nóra

Nagyon örültem, hogy sikerült megtalálni azokat a ruhákat, amelyek segítettek kizökkenteni a megszokott mindennapi megjelenésemből!

Ágnes

Nagyon kellemes élmény volt, Rita személyében pedig egy kellemes, profi hölgyet ismerhettem meg. Rögtön értett engem, okozott egy „wow” élményt, tanulságos felismeréseket. Sok újat tanultam tőle. Biztos, hogy tanácsai befolyásolják a jövőbeni öltözködésemet, választásaimat!

Rita

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.