Rólam mondták

Bár ajánlás következik, de ki kell írnom, hogy #reklám. Hogy mit mond el az
öltözködésünk, stílusunk a karakterünkről? Szerintem nagyon is sokat. De azt
még én sem gondoltam volna, hogy már létezik olyan szakma, ami ennek
megtalálásában segít. Az új könyvem írása kapcsán találkoztam egy nem
mindennapi hivatás szerelmesével. Mivel a divat mindig is fontos volt számomra,
kíváncsi voltam rá, pontosan hogyan is csinálja, amit csinál. :) Most, hogy
kicsit beleláthattam a folyamatba, még biztosabban állíthatom, hogy a saját öltözködési
stílusunk megtalálása fontos mankó abban, hogy definiáljuk önmagunkat ebben a
mai világban. Amikor pedig nem találjuk, jól jön egy segítő kéz, amilyen
Csillag Rita, divat-coach is.

Jakupcsek Gabriella

Kedves Rita,

Koszonom magamnak hogy belevagtam, hogy kitartottam es Neked hogy kivalasztottal, bizalmat szavaztal. Elindultal velem egy uton, amin mostmar egyedul haladok tovabb. De amikor egy uzletbe,probafulkebe lepek, mindig ott leszel velem. Ott leszel a galler es ingujj felhajtasokban, az ovcsat megvillantasokban, a polok/bluzok betüreseben, a mereszebb szinvalasztasaimban, egy tuzpiros ruzsban vagy amikor epp rovid hajamba turok. Alkalmi talalkozasaink szamomra nemcsak a divattanacsaidrol szoltak, hanem lelki megerositesrol, onbizalmam cisszanyereserol, kulsomrol alkotott komplexusaim elengedeserol. Mert kinek ne volna ilyen? Nem vagyok tokeletes es ez igy van jol. Megyek tovabb a megszerzett tapasztalatokkal es ha egyszer osszefutnek veled egy plazaban, akkor majd cinkosan radmosolygok pink zakomban. Kifinomult, de megis hatarozott szemelyisegeddel iranyitottal afele, hogy a cirmosszurke, unalmas, elonytelen, kislanyos megjelenesemet a noiesebb darabok valthassak fel.
Mas noknek is azt kivanom, hogy merjenek Teged segitsegul hivni!
A csoki elfogyott, de egy kis ajandekot fogadj el, az egyutt toltott alkalmakert.
Koszonom

Orsi

A képekről ellentét szópárok jutnak eszembe.
........ - minőség
........ - izléses
........ - menő
........ - magabiztos
........ - csinos
........ - nőies
........ - jókedvű
........ - mosoly
........ - "adjátok nekem az oroszlánt is"😀

A kipontozott szavak nem is fontosak, nem írom le, csak gondoltam magamban. Azért nem írom le mert az a kép is én vagyok és nem szabad negatív/kevésbé pozitív szavakkal illetnem magam, még ha az az "előtte" állapotot mutatja is. A lényeg úgy is a változás és befogadás. Nem érzem ezt nehéznek, magamra erőltetettnek, úgyhogy rutin lesz a tanult dolgokból.

Köszönöm az útmutatás, a segítséget és hogy a segítő szemedet igénybe vehettem! Minden nőnek receptre irtanám a lehetőséget.

Az még egy nem teljesen megválaszolt kérdés, hogy miért most jöttek nekem ezek a megváltozós igényeim de biztos hogy valamikor ez is ki fog derülni. Örülök hogy benne vagyok ebben a folyamatban és a megfelelő mentort meg is találtam hozzá.🤗😊😉Nyáron jöhet a következő etap. Ez már most igényem!😊

Kellemes élmény volt a coaching! Kellemes embert ismertem meg személyedben! Köszönöm szépen!

Elvíra

Valahol a 46-ik éveim tájékán elvesztettem a nőiességemet, illetve az abban való hitemet. Ahogy jöttek az évek és a kilók kezdtem magam "nemnőnek" érezni.
Éreztem ez így nem lesz jó, ezért kerestem a lehetőségeket a változásra. Több stylist oldalt is elkezdtem követni. Elmentem két színtanácsadóhoz is (mindketten más színtípust állapítottak meg). Ezek a dolgok csak bizonytalanságot keltettek bennem. Sehogy sem találtam a színeimet és nagyjából semmiben sem éreztem jól magam.
Aztán nemrég ráleltem Ritára és elindult egy folyamat. Úgy fogalmaznék, hogy inkább egy szemléletmód látást kaptam. Sikerült általa másképp tekintenem önmagamra. Újra felfedeztem a nőies voltomat.
Ami nagyon fontos volt nekem, hogy nemcsak egy gardróbrendezés és együttvásárlás történt meg, hanem valami egészen más. Egy mélyebb felismerés. A nagybetűs nőiség megtalálása. Mindenkinek ajánlom ezt a belső utazást. Még járom ezt a felfedező utat, de Rita irányba állított!

Szilvia

Először nagyon aggódva hívtalak fel, nem igazán tudtam mire számítsak. Különösen aggódtam amiatt, hogy mit szólsz, ha meglátod a ruhatáramat. Rendkívül pozitívan csalódtam. Benned egy nagyon kiegyensúlyozott, megnyugtató, empatikus személyiséget ismertem meg. Ítélkezés helyett támogatást kaptam.

Tudom nem vagyok egy egyszerű eset, de a kitartásod előtt le a kalappal. Jó érzés volt, hogy együttműködtünk, nem erőltetted rám az elképzelésedet, ha valami nekem nem tetszett elengedtük. Nagyon tetszik az az öltözködési stílus, amit képviselsz, bár sokszor az alkatom nem engedi meg, hogy a kiválasztott darabok mellett döntsek, … de megtaláltuk a hozzám illő darabokat is.

Rájöttem milyen zsúfolt a gardrobom, tele van pánikvásárlásokkal, kinőtt, egyszer majd belefogyok ruhákkal. A környezetemben, az öltözködésben is a letisztult dolgokat szeretem és ez pontosan ennek az ellenkezőjét mutatta.

Rájöttem mennyire negatívan látom magamat, eddig csak a hibáimat vettem észre.

Rájöttem, hogy nem kell félnem változtatni és nem többet, de tudatosabban kell foglalkoznom a „külsőségekkel”, mert rendkívül felszabadító érzés, ha elégedettebb vagyok a megjelenésemmel. Mindig volt bennem kisebbrendűségi érzés, bizonytalanság. Meg tudtam ítélni, hogy valaki jól öltözött-e vagy nem, de én magamnak már nem tudtam összeállítani a megfelelő szetteket. Ez a súlygyarapodással sajnos már a végletekig fokozódott. Ez zárkózottá tett, már nem igazán szívesen mentem társaságba, ha mégis, szinte mindig szerencsétlenül éreztem magam. Azzal, hogy új alapokra helyeztük a ruhatáramat magabiztosabb lettem, elmúlt az állandó „ágrólszakadt” érzésem.

Több kollégám, ismerősöm megjegyezte, hogy más lettem, jobban nézek ki, divatosabban, sportosabban, lazábban öltözködöm. Megdicsérték a hajamat, a hajszínemet is. Ettől sokkal több önbizalmam lett.

Magabiztosabb vagyok, ami meglátszik a kisugárzásomon, a tartásomon is a visszajelzések alapján.

Korábban vásárlásokkor teljesen bizonytalan, tanácstalan voltam. A közös „munka” során rengeteg kapaszkodó kaptam, sokkal tudatosabban vásárolok,… illetve fogok, fogunk csak az időgazdálkodásomat kell még felfejlesztenem. Úgy gondolom rajtam kívül sokan küzdenek hasonló problémákkal, mint én, szükségük lenne támogató segítségre. Az öltözködésünk, megjelenésünk, különösen, ha ez a munkánk miatt napi feladat alapvetően fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Te nagyon jól közelítesz az emberekhez, jó ízléssel találod meg a külső/belső alkatukhoz, mindennapi „szerepükhöz” illő összeállítást. Ez alapvetően tudja javítani az emberek mindennapi közérzetét, segít a belső harmónia, egyensúly megtalálásában. Ráadásul egy jól kialakított gardrobbal hosszú távon időt és pénzt takarítunk meg, hiszen néha elég az alapdarabokat csak néhány új ruhával, kiegészítővel bővíteni a megújuláshoz.

Anna

Nagyon jó irányt mutatsz, meghagyva azt, ami közel áll hozzám. Sok minden visszacseng ebből, amikor ruhák közelébe kerülök. Az egyik ilyen, amit a legelső alkalommal mondtál – mindent lehet hordani, amivel önazonosnak érzem magam (vagy valami hasonló, de ez volt a lényege).
Szóval nekem tényleg hasznos a folyamat. Úton vagyok a tudatosság és letisztultság felé.

Eszter

Nekem szuper élmény volt a stílustanácsadás, azóta igyekszem más szemmel nézni a meglévő ruháimra, ami sikerül is, de már azt nagy előrelépésnek tartom, hogy a szett-zsonglőr óta nem érzem úgy, hogy nincs elég ruhám, inkább úgy, hogy van elég, csak a többségét újra kellett fogalmazni. Az öveket például azóta is próbálom minél több ruhához használni.

Azóta már többeknek is ajánlottalak, mert nagyon jól hasznosítható ötleteket adsz a hétköznapokra és nem éreztem úgy, hogy csak óriási megerőltetés vagy kiköltekezés árán lehetek stílusos. Szóval abszolút team Divat-coach vagyok. 🙂

Dóri

Azon filoztam valamelyik nap, hogy lehet, hogy nem vettem eszre, hogy mennyi szuper cuccom, táskám, cipőm van, amik azért vannak a szekrényemben, hogy hordjam őket. Meg nem értem végig az általad kreált szetteken, de nagyon elvezem viselni őket. Magamtól is próbálkozom óvatosan, de meg csak óvatosan. Figyelem a nőket az utcán es rájövök, hogy en mennyire ki voltam „menve” a divatból… sokan olyan szepen varialjak, ahogy te tanítottad. A szalmatáska meg nincs meg…. 🙂

Eszter

Nagyon jól volt Nálad lenni, végre hozzáértő és kedves hozzáállást kaptam valakitől azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan lenne érdemes viselnem. És az is nagyon jólesett, hogy nem a kritika jött ('le kellene dobnod x kilót', 'hogy nézel ki ebben és ebben').

Először is köszönöm a divat-coaching találkozókat, szerintem többet tanultam az alatt a néhány alkalom alatt, illetve nagyobbat dobott az önbizalmamon, mint x év pszichoanalízis.

Tegnap Tőled eljőve teljesen nyugodt és magabiztos voltam, több személyes dolgokra rájöttem. A lényeg, hogy a tegnap délutánt ennek a megünneplésére fordítottam, szuper volt!

Judit

Kedves Rita! Nekem nagyon jó élmény volt veled “dolgozni”! Azontúl, hogy egyből nagyon szimpatikus voltál, végig nagyon megnyugtató is voltál, végig biztonságban éreztem magam veled! Támogató, lényeglátó, biztató, önbizalmat adó szavaidtól és ötleteidtől sok minden egyértelmű lett. Képletesen elhúztad a függönyt a saját szemem és a lelkem elől, és segítettél, hogy ÖNMAGAMAT meglássam a tükörben. Nemcsak az segített, amiket mondtál, hanem ahogyan: őszintén, empatikusan, kedvesen határozottan. Rájöttem, hogy IGENIS vonzó, sugárzó NŐ vagyok!

Zsuzsa

Köszönöm szépen, hogy megmutattad, mivel tudnám feldobni a gardróbom tartalmát, hogyan hangsúlyozzam ki a nőiességem!

Ilona

Kedves Rita!

Azt mondják, hogy nincsenek véletlen találkozások. Vannak olyan személyek az életünkben, akik örök nyomot hagynak. A mi találkozásunk is ilyen. Nem találtam a helyem abban a sok szerepben, ahol fiatal anyaként,dolgozó nőként, feleségként és nőként kellett volna helyt állnom. Részt vettem más stílus tanácsadáson, de mindig volt valami hiányérzetem. Rita volt az, aki segített ezt az űrt betölteni. Ő nem a színeket és a fazonokat látta, hanem az embert. Hamar megtaláltuk a közös hangot és egy olyan világba kalauzolt el, ahova egyedül biztos nem léptem volna be. Megtaláltam magam minden szerepben és most jól vagyok! Szívből ajánlom mindazoknak, akik keresik magukat. A Divat-coach biztosan segíteni fog!

Anna

Rita személyében egy nyitott, csupa szív rokonlelket ismerhettem meg, az energiaszintem megsokszorozódott!

Ildikó

A legjobb döntés volt kipróbálni a Szett-zsonglőrt. Bevallom, rengeteg ruhám van, ennek ellenére reggelente el szokott önteni a pánik. „Mit vegyek fel? Azt már unom! Az nem tetszik! Abban nem érzem jól magam!” És a végén, időhiány miatt kikötök egy unalmas szettnél, ami már ezerszer volt rajtam és nem is tetszik.

Annyira szeretném megtanulni jobban párosítani a ruháimat.

Nagyon sok segítséget kaptam Ritától. Nem csak teljesen új ötleteket adott, hogy mit, mivel érdemes megpróbálnom, de segített abban is, hogy nekem melyik testrészemet kell kihangsúlyoznom. Önbizalmat is adott, mert volt egy dolog, amivel nem voltam kibékülve magamon, de Rita megmutatta, hogyan tudom előnyös oldalát megmutatni a nem kedvelt testrészeimnek is.

Sokat tanultam, és nagyon jól éreztem magam. Reggelente már egy picit Rita szemével látom a szekrényem, és más kombinációkat is kipróbálok, ez tényleg működik. Most már azt is látom, miket kell vegyek, hogy teljes legyen a ruhatáram. Hatalmas löketett adott a Szett-zsonglőr a saját stílusom kialakításban. Köszönöm.

Boróka

A mai világban, amikor lassan Dunát lehet rekeszteni a szín- és stílustanácsadókkal, Rita világa és divat-coaching szolgáltatása egy egészen különleges darabkája ennek az iparágnak. Azt hittem, majd rám ad egy pár ruhát, elmondja, milyen testalkatom van, és milyen szabásvonalakat, színeket keressek a boltokban. Ennél azonban sokkal többet kaptam. Az öltözködés önismeret kérdése, nem a színkendőké. Tükörbe nézni, és meglátni önmagunkat teljes valónkban egy félelmetes s egyben igen izgalmas utazás. Ehhez kaptam támogatást, megértést, és olyan figyelmet, amit eddig sehol máshol. Örülök, hogy ráleltem, és hogy volt bátorságom belevágni. Mindenért nagyon hálás vagyok!

Járai Ildikó

Nekem mérföldkő volt a találkozásunk. Először furcsa volt a kifejezés, hogy Divat-coach, azt hittem, hogy nekem elsősorban stílustanácsadásra van szükségem, de a saját bőrömön tapasztaltam, mennyivel több volt ez annál!
Mély empátiáddal szinte egyből rám hangolódva, a személyiségemet pillanatok alatt felmérve, ugyanakkor a saját elképzeléseidet nem rám erőltetve, kedvesen, szelíd határozottsággal adtál egy IRÁNYTŰT a kezembe, ami azóta is segít a döntéseimben, és BIZTONSÁGOT nyújt. Köszönet és hála neked!”


Kriszta

Drága Rita!

Köszönöm neked az elmúlt néhány hetet, hónapot. Augusztusban kezdtük meg ezt a közös, izgalmas munkát, utazást ami ma sajnos lezárult.
Köszönöm, hogy először rendet tettél a ruháim között és aztán rend lett lassan a fejemben is. Csodálatos munkát végzel, amiben figyelembe veszed a személyiségünket és mindenféle nyomás, erőszak nélkül segítesz megtalálni azokat a ruhákat, azt a stílust amiben a legjobban, magabiztosan érezzük magunkat. Vidám vagy, nyitott és profi szakember. Közvetlen, barátságos hangulatot teremtesz magad körül, így mi bátran próbálgathatjuk azokat a ruhákat is amiket eddig kerültünk. Igazi királykisasszony én-idő. 
Segítségeddel lettem tudatosabb vásárló, most már könnyedén hagyom ott azokat a ruhákat, kiegészítőket amik bár mint tárgy tetszenek, de tudom, hogy nekem semmilyen szempontból nem lesznek jók. Megszeretteted velem a világos színeket, megmutattad, hogy ugyanazt a ruhát viselhetem lazán de egy kis csavarral elegáns viselet varázsolható belőle. Hogy minden stílusban – legyen ez romantikus, elegáns, megtalálhatom azt a ruhadarabot ami illik hozzám.
„Légy önmagad – ha a ruháid boldoggá tesznek és jól érzed magad bennük, ragyogni fogsz.”
Te segítesz nekünk ebben! 🥰

Eszter

Rita a legjobb divatcoach akivel valaha is együtt dolgoztam. Nemcsak nagy tudása van a színek összehangolása s design trendek területén, de szintézisbe hozza a kliens személyiséget megjelenésével s mindazzal, ami szebbé teszi az egész embert, legyen nő vagy férfi. Ötleteivel s tanácsaival csupa ‘aha’ élmény vele dolgozni s én nagyon sokat tanultam tőle, legfőképp önmagamról. Türelme, kedvessége, humora s gyönyörű mosolya a divatcoach szaktudását emelik egy olyan szintre, ami nagyon ritka itt Magyarországon. Ajánlom Ritát bárkinek, aki szeretné jobban megismerni, felfedezni s megtalálni magát, hogy boldogabban s magabiztosabban élje a napjait s életét.Rita a legjobb divatcoach akivel valaha is együtt dolgoztam. Nemcsak nagy tudása van a színek összehangolása s design trendek területén, de szintézisbe hozza a kliens személyiséget megjelenésével s mindazzal, ami szebbé teszi az egész embert, legyen nő vagy férfi. Ötleteivel s tanácsaival csupa ‘aha’ élmény vele dolgozni s én nagyon sokat tanultam tőle, legfőképp önmagamról. Türelme, kedvessége, humora s gyönyörű mosolya a divatcoach szaktudását emelik egy olyan szintre, ami nagyon ritka itt Magyarországon. Ajánlom Ritát bárkinek, aki szeretné jobban megismerni, felfedezni s megtalálni magát, hogy boldogabban s magabiztosabban élje a napjait s életét.

Györgyi

Kedves Rita! Nekem nagyon jó élmény volt veled együttmüködni! Megláttam önmagamaban a vonzó, sugárzó nőt! Láttam rajtad az értetlenséget, amikor ezt kétségbe vontam, és igazán ez győzött meg! Volt egy csendes, de nagyon határozott félmondatod, hogy ne hagyjam magammal elhitetni az ellenkezőjét. Nagy szerepe volt ennek a néhány mondatnak és pillanatnak az önbizalmam visszaszerzésében! Milyen problémáimat oldotta meg a találkozásunk? Az önbizalmammal, saját nőiességemmel, önmagam elfogadásával kapcsolatos problémáim szinte egy varázsütésre megoldódtak, gyakorlatilag átkapcsoltál bennem valamit : ), és konkrét, a személyiségemhez illő ötleteiddel segítettél abban, hogy ezt ki is tudjam fejezni, láthatóvá tudjam tenni! Bátrabban, könnyebben választok ruhát, cipőt, szettet, közelebb kerültem önmagamhoz, ami az életem egyéb területeire is kihat. Számomra nagyon érdekes élmény volt, hogy a megjelenésünk mennyire összefügg a lelkiállapotunkkal, és úgy általában a lelkünkkel! Én napi szinten átélem azt a felszabadult örömöt az öltözködéssel kapcsolatban, amit NEKED köszönhetek! Stílustanácsot más is tudott volna adni, de valószínűleg nekem a TE személyiségedre volt szükségem ehhez a testi-lelki “átkapcsolás”-hoz, amit a környezetem is észrevett és elismer. Azt látom, hogy örülnek, hogy magamra találtam! Szinte minden könnyebb lett az életemben, mert jobban érzem magam a bőrömben, sokkal magabiztosabb és önazonosabb lettem, és ez sok más területre kihat.Annamária

Nagyon örültem, hogy sikerült megtalálni azokat a ruhákat, amelyek segítettek kizökkenteni a megszokott mindennapi megjelenésemből!

Ágnes

Nagyon kellemes élmény volt, Rita személyében pedig egy kellemes, profi hölgyet ismerhettem meg. Rögtön értett engem, okozott egy „wow” élményt, tanulságos felismeréseket. Sok újat tanultam tőle. Biztos, hogy tanácsai befolyásolják a jövőbeni öltözködésemet, választásaimat!

Rita

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.