Fedezd fel a saját, valódi stílusod! Találd meg azt az öltözködést, amely által önmagaddá válhatsz, amellyel kiteljesedhet az egyéniséged!

Először is nézzük meg, mit is jelent maga a coaching szó

Az elnevezés a sport világából származik: a coaching eredetileg edzést jelent, a coach pedig edzőt.

A coaching modern, üzleti formájában az 1980-as években született, és azóta folyamatosan terjed, fejlődik világszerte. Ebben a formájában ez egy személyes, segítő és fejlesztő tevékenység. A coaching során a coach a személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja a bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek történő segítségnyújtás.

Mire jó a Divat-coaching?

Sok negatív gondolattal bántjuk és ostorozzuk önmagunkat nap mint nap, évről évre. Ezek a berögzült önképek befolyásolják mindennapjainkat, hatással vannak lelkivilágunkra és elkerülhetetlenül öltözködésünkre is. 

Az élet sodrásában kénytelen-kelletlen inkább újra és újra a jól bevált, „biztonságos” darabokba bújunk, mint hogy újdonságokkal kísérletezzünk.

Megjelenésünk nem pusztán a színtípusunktól vagy az alkatunktól lesz összhangban önmagunkkal, a valódi egyéniségünkkel. 

Mindig belülről kell építkezni kifelé. 

Hiába veszünk fel egy alkatunknak vagy színtípusunknak megfelelő ruhát: ha nem tudjuk azt viselni, akkor idegenül fog hatni rajtunk.

A Divat-coaching során belülről építkezünk kifelé, azaz megtaláljuk a miértek mögött rejlő félelmeket, melyek megakadályoznak benne, hogy felszabadultan tudd viselni a számodra valójában megfelelő darabokat. 

Neked szól a Divat-coaching, ha:

• Úgy érzed, soha nem találtad meg a személyiségednek megfelelő stílusod. 

• Már mindenhonnan próbáltál inspirálódni a divattal kapcsolatban, de valahogy ezek közül egyikkel sem sikerült megtalálnod a valódi egyéniségedet.

• Pozitív vagy negatív élethelyzetbe kerültél, és szeretnél megújulni. Kellene némi külső segítség, hogy támogatást és iránymutatást kapj.

• Most érett meg benned, hogy szeretnéd felfedezni a saját valódi stílusod. Egy olyan öltözködést, amelyben hamisítatlanul ön-azonosan, valóban önmagad lehetsz, amely által kiteljesedhet az egyéniséged, nőiességed.

• Szeretnél nőiesebben öltözködni, de eddig még nem sikerült azt a stílust megtalálnod, amelyben valóban jól éreznéd magad.

• Ráébredtél, hogy a mai világban mennyit számít a megjelenés, de már azt is látod, hogy ehhez nem elég a divat után menni. Ezért szeretnéd felfedezni és kialakítani a saját stílusodat.

Ami engem inspirált és a Divat-coaching kifejlesztéséhez vezetett

Amióta megismertem önmagam, azóta ruháim valóban azt tükrözik, aki vagyok. 

Rá kellett jönnöm, hogy ahogy egy jó étel is csak fűszerekkel lesz tökéletes, úgy megjelenésünkben is ez a legfontosabb összetevő. 

Apró finomságok, melyek csodákra képesek…

 
A ruhák olyanok, mint egy jó coach – abban segítenek, hogy kiemeljék erősségeinket, amennyiben megfelelő elvek alapján használjuk őket. 

Mindezt a saját bőrömön tapasztaltam meg Gardrob ruhaüzletemben, ahová folyamatosan érkeztek a különböző stílusú ruhák, kiegészítők. Kíváncsiságból bele-belebújtam némelyik ruhadarabba. Így lehetőségem nyílt rengeteg stílust kipróbálni. Ezáltal felfedeztem, hogy megjelenésünk nagyon sokrétű lehet, ha nyitottá válunk annyira, hogy játszani kezdünk a különböző színekkel és fazonokkal.

Elvégeztem a stylist, majd a life- és business-coach iskolákat. Mindehhez hozzájárult a nők és férfiak öltöztetésében szerzett tapasztalatom, amit 15 évig működő Király utcai ruhaüzletem vezetése közben szereztem. 

E két szakma plusz a tudásom lehetőségeit felmértem, majd mindezeket összevontam egy új irány felé: így született meg a Divat-coaching, amely kifejezetten arra irányul, hogy hatékonyan tudjak segíteni mindazoknnak, akik szeretnék megtalálni a személyiségüknek megfelelő divatot. 

Mit mondanak, akik már részt vettek a divat-coachingon?

„Egy igazi AHA élménnyel lettem gazdagabb. Bátorságot, önbizalmat kaptam, és rájöttem, hogy a másokon irigykedve látott stílusok a magam által fel nem vállalt dolgok. Köszönöm, hogy Rita rávilágított erre és a bennem titkon rejlő amazonra.”

Nóra

„Nagyon örültem, hogy sikerült megtalálni azokat a ruhákat, amelyek segítettek kizökkenteni a megszokott mindennapi megjelenésemből!”

Ágnes

„Nagyon kellemes élmény volt, Rita személyében pedig egy kellemes, profi hölgyet ismerhettem meg. Rögtön értett engem, okozott egy »wow« élményt, tanulságos felismeréseket. Sok újat tanultam tőle. Biztos, hogy tanácsai befolyásolják a jövőbeni öltözködésemet, választásaimat!”

Rita

Ismerősek ezek a mondatok?

⦁ „Vastag a lábam, ezért nem hordok szoknyát.”

⦁ „Nincs derekam.”

⦁ „Szeretem a magassarkút, de nem tudok benne járni.”

⦁ „Nem hordok ruhát, mert úgy néz ki rajtam, mint egy zsák.”

⦁ „A csíkos kövérít.”

⦁ „Nekem már nem olyan a karom, hogy pántos ruhában
járjak.”

Akkor a Divat-coaching napon van a helyed!

Mit tartalmaz a divat-coaching, és mennyibe kerül?

⦁ Egyórás ismerkedős beszélgetés a tényleges coaching előtt.
⦁ A divat-coaching, kellemes környezetben, a saját stúdiómban. Beszélgetéssel, coaching-gyakorlatokkal, ruhákkal, kiegészítőkkel játszva ismered meg önmagad. A coaching időtartama 3 óra.
⦁ A divat-coaching ára: 64.900.-Ft

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.