Egy alkalmas Divat-coaching

Fedezd fel a saját, valódi stílusod! Találd meg azt az öltözködést, amely által önmagaddá válhatsz, amellyel kiteljesedhet az egyéniséged!

Ami engem inspirált és a Divat-coaching kifejlesztéséhez vezetett

Amióta megismertem önmagam, azóta ruháim valóban azt tükrözik, aki vagyok. Rá kellett jönnöm, hogy ahogy egy jó étel is csak fűszerekkel lesz tökéletes, úgy megjelenésünkben is ez a legfontosabb összetevő. 

Apró finomságok, melyek csodákra képesek…

 
A ruhák olyanok, mint egy jó coach – abban segítenek, hogy kiemeljék erősségeinket, amennyiben megfelelő elvek alapján használjuk őket. 

Mindezt a saját bőrömön tapasztaltam meg Gardrob ruhaüzletemben, ahová folyamatosan érkeztek a különböző stílusú ruhák, kiegészítők. Kíváncsiságból bele-belebújtam némelyik ruhadarabba. Így lehetőségem nyílt rengeteg stílust kipróbálni. Ezáltal felfedeztem, hogy megjelenésünk nagyon sokrétű lehet, ha nyitottá válunk annyira, hogy játszani kezdünk a különböző színekkel és fazonokkal.

Elvégeztem a stylist, majd a life- és business-coach iskolákat. Mindehhez hozzájárult a nők és férfiak öltöztetésében szerzett tapasztalatom, amit 13 évig működő Király utcai ruhaüzletem vezetése közben szereztem. 

E két szakma plusz a tudásom lehetőségeit felmértem, majd mindezeket összevontam egy új irány felé: így született meg a Divat-coaching, amely kifejezetten arra irányul, hogy hatékonyan tudjak segíteni mindazoknak, akik szeretnék megtalálni a személyiségüknek megfelelő divatot.

Ismerősek ezek a mondatok?

„Vastag a lábam, ezért nem hordok szoknyát.”

⦁ „Nincs derekam.”

⦁ „Szeretem a magassarkút, de nem tudok benne járni.”

⦁ „Nem hordok ruhát, mert úgy néz ki rajtam, mint egy
zsák.”

⦁ „A csíkos kövérít.”

⦁ „Nekem már nem olyan a karom, hogy pántos ruhában
járjak.”

Akkor a Divat-coaching napon van a helyed!

Mire jó a Divat-coaching?

Sok negatív gondolattal bántjuk és ostorozzuk önmagunkat nap mint nap, évről évre. Ezek a berögzült önképek befolyásolják mindennapjainkat, hatással vannak lelkivilágunkra és elkerülhetetlenül öltözködésünkre is. 

Az élet sodrásában kénytelen-kelletlen inkább újra és újra a jól bevált, „biztonságos” darabokba bújunk, mint hogy újdonságokkal kísérletezzünk.

Megjelenésünk nem pusztán a színtípusunktól vagy az alkatunktól lesz összhangban önmagunkkal, a valódi egyéniségünkkel. 

Mindig belülről kell építkezni kifelé. 

Hiába veszünk fel egy alkatunknak vagy színtípusunknak megfelelő ruhát: ha nem tudjuk azt viselni, akkor idegenül fog hatni rajtunk.

jelentkezem

Egy igazi AHA élménnyel lettem gazdagabb. Bátorságot, önbizalmat kaptam, és rájöttem, hogy a másokon irigykedve látott stílusok a magam által fel nem vállalt dolgok. Köszönöm, hogy Rita rávilágított erre és a bennem titkon ott rejlő amazonra.

Nóra

Nagyon kellemes élmény volt, Rita személyében pedig egy kellemes, profi hölgyet ismerhettem meg. Rögtön értett engem, okozott egy »wow« élményt, tanulságos felismeréseket. Sok újat tanultam tőle. Biztos, hogy tanácsai befolyásolják a jövőbeni öltözködésemet, választásaimat!

Rita

A Divat-coaching során belülről építkezünk kifelé, azaz megtaláljuk a miértek mögött rejlő félelmeket, melyek megakadályoznak benne, hogy felszabadultan tudd viselni a számodra valójában megfelelő darabokat. 

Neked szól az Egy napos Divat-coaching, ha:

 • Úgy érzed, soha nem találtad meg a személyiségednek megfelelő stílusod. 
 • Már mindenhonnan próbáltál inspirálódni a divattal kapcsolatban, de valahogy ezek közül egyikkel sem sikerült megtalálnod a valódi egyéniségedet.
 • Pozitív vagy negatív élethelyzetbe kerültél, és szeretnél megújulni. Kellene némi külső segítség, hogy támogatást és iránymutatást kapj.
 • Most érett meg benned, hogy szeretnéd felfedezni a saját valódi stílusod. Egy olyan öltözködést, amelyben hamisítatlanul ön-azonosan, valóban önmagad lehetsz, amely által kiteljesedhet az egyéniséged, nőiességed.
 • Szeretnél nőiesebben öltözködni, de eddig még nem sikerült azt a stílust megtalálnod, amelyben valóban jól éreznéd magad.
 • Ráébredtél, hogy a mai világban mennyit számít a megjelenés, de már azt is látod, hogy ehhez nem elég a divat után menni. Ezért szeretnéd felfedezni és kialakítani a saját stílusodat.
jelentkezem

Hogyan épül fel egy Divat-coaching nap? 

 • Első találkozónk alkalmával megiszunk együtt egy kávét vagy teát, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást. Kérdéseket fogok feltenni neked, hogy fel tudjak készülni a következő találkozónkra.
 • Megbeszéljük a Coaching időpontját, amely 3 órát fog igénybe venni, és a stúdiómban fog megtörténni.

 • Találkozónk első felében coaching-technikákkal segítek neked rátalálni, hogy milyen az a megjelenés, amelyre valójában vágysz, hogy milyen szeretnél lenni. Ennek során segítek Neked felfedezni, hogy ez valójában ott van Benned, csak elő kell csalogatni.
 • Megkeressük, hogy személyiséged mely stílusokkal tud azonosulni, szinkronba hozzuk mindezeket.
 • Feltárjuk, hogy melyek azok a testrészek, amelyeket nem igazán kedvelsz magadon, amelyek miatt nem szeretsz vagy nem mersz bizonyos darabokat viselni, és megoldást találunk erre.

 • Ruhákkal és kiegészítőkkel készülök erre a napra, hogy segítségedre legyek vele abban, hogy valaki mást láthass meg a tükörben.

 • A személyiségedhez és a képzeletedben megjelenő stílusokhoz illő ruhákkal és kiegészítőkkel várlak ezen a napon. A Divat-coaching alatt folyamatosan tágítom az önmagaddal szembeni látásmódodat. 
 • Beszélgetéssel, coaching-gyakorlatokkal, ruhákkal, kiegészítőkkel játszva ismered meg önmagad.
 • Az egész nap dokumentálva lesz, fotókkal és hasznos információkkal: mindezeket találkozónk után e-mailben megkapod, így mindig kéznél lesz később, ha szükséged lesz rá.
 • Számodra is láthatóvá és érezhetővé válik a különbség önmagadon a nap végére. Ezek után sokkal bátrabban fogsz tudni öltözködni. Már nem a vágy és a félelem vezérel majd öltözködésedben, hanem a tudatosság és a magabiztosság lesz jellemző mindennapi megjelenésedre. 
 • Ezáltal összhangba kerülsz Önmagaddal, a nőiességeddel, az egyéniségeddel, az öltözködéseddel, ami egy felszabadult, nyugodt, elégedett és stabil lelkiállapotot is eredményez. 

Mit tartalmaz az Egy alkalmas Divat-coaching, és mennyibe kerül? 

 • Egyórás ismerkedős beszélgetés a tényleges coaching előtt.
  A Divat-coaching, kellemes környezetben, a saját stúdiómban. Beszélgetéssel, coaching-gyakorlatokkal, ruhákkal, kiegészítőkkel játszva ismered meg önmagad.
 • Az egész coachingról teljes dokumentációt kapsz, amit bármikor elővehetsz.
 • A coaching időtartama: 3 óra.
 • A Divat-coaching ára: 74.900 Ft
Jelentkezem

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.