Elsiklik az ember az apróságok felett

Gyakran elsiklik az ember az apróságok felett, holott éppen ezek miatt a dolgok miatt nem lesz olyan a megjelenésünk, mint amire vágynánk.

Az első képen a testszínű harisnya látható, szemben a feketével. Valamiért még mindig sokan azt gondolják, hogy sötét ruhához elegánsabb a testszínű harisnya. Tévhit, ne tedd!

 Egy picit bővebben a harisnyákról, mert ez egy nagyon nehéz kérdés. Sokszor megállunk egy pillanatra, amikor harisnyát kell húznunk. Milyen vastag és milyen színű legyen? Tanácstalanul húzogatjuk és nézegetjük a tükörben, hogy most akkor melyik is legyen.

A legvékonyabb, 8 és 10 DEN közötti vastagságú inkább alkalmi viselet. Ezt követi a 15-20 DEN-es, amely még szintén vékonynak számít. Majd jönnek a hűvösebb időkre alkalmas szövésű darabok, amelyek 30-40 DEN körüli vastagságúak. És végül következnek a téli harisnyának számító 60 DEN-esek, és ezt akár 200 DEN feletti vastagságig is lehet fokozni. De egy vastag harisnya nem tud olyan elegáns lenni, mint egy vékony szövésű – hideg ide vagy oda!

Nagy divatja van a különböző mintájú harisnyáknak, rengeteg típusból lehet válogatni. Azonban itt is oda kell figyelni, hogy milyen alkalomra, milyen ruhával, cipővel szeretnéd felvenni. Van belőlük klasszikus, mindennapi használatra való, bármihez alkalmas harisnya vagy alakformáló változat is – ez utóbbi kitűnő lehet egy feszesebb ruhához. Mindenfelé mintákkal kaphatóak, végeláthatatlan a választék, de mindig figyelj a személyiségedre, alakodra, hogy mindez mit bír el, és hogy Te hogyan érzed benne magad. A színes daraboknak sincs határa a választék tekintetében. Én magam nem igazán kedvelem a színes harisnyákat és hozzájuk a kiegészítők párosítását sem, azonban ez személyiségfüggő.

Jöjjenek a farmerek, ezen belül pedig a derékrészre fektetnék most nagyobb hangsúlyt. Sokan csípőfazonút hordanak, ezt kedvelik, viszont ez igazából keveseknek áll jól, ugyanis teljesen eltolja az arányokat. Ez csak olyan esetekben szokott feltűnni a viselőjének, amikor ezt is, azt is felpróbáltatom vele. Ahogy most is tettem ügyfelemmel: a fotó itt is nagyon jól megmutatja ezt.

És a melltartó is nehéz kérdés, nem is vagyok szakértő ebben, de együtt dolgozom szuper szakemberekkel. (https://www.estherfehernemu.hu)

A nők 90%-a nem hord jó melltartót, ami nem csak a megjelenésünket befolyásolja, de egészségünkre sincs jó hatással. Én e kettő közül a megjelenés befolyásolásához értek, így erre szeretnék kitérni. A hölgyek bizonyos felsőkben sokszor nem érzik jól magukat, mert úgy tűnik, hogy abban a mellük nem megfelelően helyezkedik el. Értem ezalatt azt, hogy például a melltartó nem középre „húzza be” a kebleket, hanem ahogy a fotón is látszik, hagyja őket elterülni a szélek irányában. Így optikailag nagyobbnak érezzük miatta magunkat. Amint ez a helyére kerül, máris egészen más érzetet biztosít a számunkra optikailag is.

Sok ilyen és más apróságnak tűnő, mégis fontos dologról esik szó egy Divat-coaching foglalkozások alkalmával. Ezeket mindig példákkal is megmutatom, hiszen akkor lehet jól látni, illetve befogadni. Ügyfeleim elképedve szoktak a tükör előtt állni, amikor mindezeket a picinynek tűnő változtatásokat a valóságban érzékelik önmagukon, mivel látják, tapasztalják a hatalmas különbséget. 

Ha szeretnél te is még többet megtudni és alkalmazni megjelenésed finomítása érdekében, akkor keress meg, hogy segíthessek benne!

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.