A fehér az elegancia és a tisztaság színe

A fehér évszázadok óta az elegancia és a tisztaság színe. Egy bizonyos kor után sokkal jobban kiemeli egy nő megjelenését, mint a fekete.

Ha egyszínű ruhát viselsz, az optikailag nyújt és vékonyít, de ha a nagy, egybefüggő egyszínűség zavar, akkor törd meg valamilyen kiegészítővel (öv, ékszer, kendő, kardigán), vagy válassz olyan ruhát, mint például ez, amelyik rajtam van. Ezt egy „ál”-övvel törték meg a derekánál. Ha testalkatod alacsonyabbnak mondható, akkor esetleg viselj deréktól felfelé valamilyen más színű kiegészítőt (öv, sál, nyaklánc...). Ha az ellenkezője vagy, és inkább magasnak érzed magad, akkor a felsőtestedre helyezd a hangsúlyt. A magasságodat törd meg vízszintes vonalakkal, például egy színes öv, egy rövid állású dzseki, mindez segít ellensúlyozni a magasságot.

Tudom, tudom, most jön az a mondat, hogy egy fehér ruha csak a tökéletes alakon mutat, vagy hogy egy bizonyos kor után nem való. Csalódást kell okoznom, mert igenis való, sőt még tökéletes alak sem kell hozzá! A lényeg az anyagon és a szabásvonalon múlik! Illetve a megfelelő fehér színen. Igen, a fehérnek is rengeteg árnyalata van, ezt nem tudom elégszer hangsúlyozni a Divat-coachingok alkalmával

Így sajnos az a kifogás sem jó, hogy „nekem nem áll jól a fehér, mert túl fehér a bőröm”, bla-bla-bla! Tessék megkeresni a bőrödhöz tökéletes fehér színt (tört fehér, krémfehér, gyöngyfehér...) 

Szépen, apró lepésekkel érdemes összeszokni a fehér színnel. Eleinte viselj hozzá földszínű kiegészítőket. Így még mindig a világos színek fognak majd dominálni, de mégsem leszel teljesen fehérben. Ha ez megvolt, és már tudod, hogy a letisztult megjelenés nem a te zsánered, akkor jöhetnek hozzá a színes kiegészítők. Mindenkinek megvan a maga fehére.

Nagy kedvencem lett a fehér, már sokkal elegánsabbnak érzem magam benne, mint a feketében. Jó, tudom, egy fehér ruhát nem lehet mindenhová felvenni, de ez épp úgy igaz a feketére is! Ha arannyal, ezüsttel, bronzzal vagy bézzsel kombinálod, azzal igazán letisztult és elegáns megjelenést kölcsönözhetsz magadnak.

Keress meg, ha Te is szeretnél kívül-belül kivirulni, saját stílusodat, egyéniségedet megtalálni! Egyedülálló Divat-coaching technikámmal tudok Neked ebben segíteni!

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.