Vágysz a személyiségedhed igazított megjelenésre?

Életem egyik legjobb születésnapi ajándéka voltál, amivel magamat leptem meg, amikor eléggé magam alatt voltam. Ez a “nagy program” amiben megegyeztünk, januártól májusig, hihetetlen hasznos volt, elgondolkodtató és egyben szórakoztató. Ma is sokszor gondolok Rád, reggelente amikor a napi szettemet választom ki a gardróbban, vagy amikor megdicsérnek hogy milyen jól nézek ki, vagy amikor azokban az üzletekben járok amiket te mutattál meg nekem.

Krisztina

És nem csak arról tanultam, hogy mi áll jól, hogyan hordjam a ruhákat, hanem kedvesen és fokozatosan kimozdítottál a komfortzónámból , és segítettél más szemmel látni és kicsit jobban megismerni magamat.
Úgy érzem, most már sokkal jobban megvan az irány, hogy mit szeretnék, kezd egy jó játék lenni az öltözködés és olyan oldalaimat is elkezdtem felfedezni, amit eddig nem nagyon láttam (pl. nőiesség). Másképp látom magamat a tükörben is. 
Szóval ezek az alkalmak Veled nem csak az öltözködéshez való hozzáállásomat formálták, hanem tovább segítettek az önismereti utamon, amin egy ideje végre elindultam.

Dóri

A divat-coaching több, mint csak ruhák kiválasztása.

A folyamat során nem csak a ruháinkat és kiegészítőinket vesszük figyelembe, hanem a belső világunkat is. Ez egy olyan folyamat, amely segít átértékelni a gondolkodásmódunkat és megnyitja az utat egy új látásmód felé.

Sokan azt gondolják, hogy a divat-coaching csak arról szól,
hogy hogyan öltözködjünk jól. De valójában ennél sokkal többről van szó. Ez egy hosszú távú befektetés önmagunkba, amely segít felfedezni és kifejezni a saját személyiségünket és stílusunkat. Amikor elkezdünk foglalkozni a stílusunkkal és megismerjük a saját egyedi ízlésünket, az önbizalmunk is megerősödik. Megtanuljuk elfogadni és szeretni önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és ez a magabiztosság átragad az életünk minden területére.

 

 

Érdekel

Ez a Divat-Coaching Programom segít abban, hogy felfedezd az igazi személyiségedhez és stílusodhoz illő öltözködést.

Az alábbiakban bemutatom, hogy milyen előnyökkel járhat számodra ez a program:

 • Feltérképezzük a személyiségedet, érdeklődéseidet és életstílusodat. Ez segít
  abban, hogy jobban megértsd önmagad és megtaláld azt a stílust, amely valóban
  kifejezi a személyiségedet. Ezáltal növelheted az önbizalmadat és
  magabiztosan léphetsz a világba.

 

 • Az öltözködés elmélet megismerése segítségedre lesz abban, hogy tudatosan válaszd ki a ruháidat és összeállítsd a szettjeidet. a jövőben látni fogod, hogy
  hogyan válaszd ki a megfelelő színeket, mintákat és anyagokat, amelyek a
  legjobban kiemelik az egyéniségedet.  Ezáltal mindig stílusos és magabiztos
  lesz megjelenésed.

 

 • A program során átnézzük a meglévő ruhatárad és
  elemezzük, hogyan tudod kihasználni a már meglévő darabokat. Megtanulod,
  hogyan kombinálj különböző ruhadarabokat és kiegészítőket, hogy új és izgalmas szetteket hozz létre. Ezáltal pénzt takaríthatsz meg, mert nem kell új ruhákat
  vásárolnod, és sokoldalúbban használhatod a már meglévő darabokat.

Ne habozz, jelentkezz most bevezető áron az három alkalmas Divat-Coaching Programomra, és lépj a stílusod tudatos szintjére!

  

 

Kapcsolat

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.