Ajándékkártya

Tele a szekrényed, mégsemtudod mit, mivel vegyél fel?

Szett-zsonglőr szolgáltatás:

A nők többsége rengeteg ruhát halmoz fel a szekrényében. Újra és újra elcsábulnak egy-egy darab láttán. Ezzel csak az a gond, hogy gardróbjukban nem összeállítások lapulnak, hanem csak ruhadarabok. Az alsóhoz nincs meg a felső,
a felsőhöz az alsó, és így tovább. Ez azt generálja, hogy ismét szükséges egy
új darabot vásárolni. De aztán otthon kiderül, hogy sajnos ennek sincs párja
szekrényünkben. Első lépésként ruhatárunk meglévő tartalmát kell jól szettekberendeznünk, ahelyett, hogy újabb és újabb ruhákat vásárolnánk.

Érdekel

Külső és belső változásaink megismerése, elfogadása egy hosszabb folyama.

Személyre szabottdivat-coaching szolgáltatás:

Ezt az ismerkedést én a ruhákon keresztül segítem mindazok életében, akik hozzám fordulnak. Ruháink lehetnek a legjobb barátaink, de lehetnek mindennapos „ellenségeink” is.  Minden megjelenéshez vagy stílushoz a személyiségből kell kiindulni, én ezt vallom – mivel nem színtípusok vagy ilyen-olyan alkatok vagyunk, hanem egyedi személyiségjegyekkel rendelkező Nők.

Érdekel

Magabiztosságot nyújtó stílus megteremtése a munkádhoz.

Munkahelyi stílus megteremtése szolgáltatás:

Tény, hogy mind a mai napig rengetegen nincsenek tisztában vele, hogy milyen alkalomra milyen öltözéket kellene viselniük az adott helyzettől függően, konferenciákra, céges rendezvényekre, vagy akár a mindennapos tárgyalásokra, meetingekre. A probléma orvoslására hatékony megoldás lehetne számukra a megjelenés célirányos fejlesztése.

Kapcsolat

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.