Ruháink és a hozzájuk fűződő érzések

Hogy mi a legfontosabb egy ruhadarabban? Hogy érzést váltson ki belőled. Az mindegy, hogy milyet, csak az a fontos. hogy érezz. Legyen szó örömről, bánatról, unalomról vagy akár utálatról. Mindenki először azzal törődik, amit meglát a tükörben, amikor felvesz valamilyen ruhát, de mi lenne, ha egy kicsit tovább időznénk el a gardróbunk előtt, ha a ruháinkat az alapján kezdenénk el szelektálni, hogy milyen érzés párosul hozzájuk? Egy örömteli pillanat, egy szomorú, vagy akár egy csalódás. Vedd ki a szekrényedből ruháidat, vedd kézbe őket, és gondold végig, milyen érzést keltenek benned, mert azzal az érzéssel viseljük ruháinkat, amilyen érzés párosul hozzájuk.

Érzések, élmények

Az általános megközelítés az, hogy a szemünkkel érzékelünk, és nem a belső intuíciónkra figyelünk. Az a sok megélt élmény, érzés, mind-mind bele vannak kódolva ruháinkba, ezekkel az érzésekkel préseljük be őket a szekrényünkbe. Majd ezekkel az érzésekkel vesszük fel őket, és így indítjuk el a napunkat. Ha először az érzések alapján kezdenénk kipakolni szekrényünk tartalmát, máris könnyebb lenne a következő lépes.

Ezek a meghatározó pillanatok folyton eszünkbe fognak jutni, amikor gardróbunkból újra és újra kezünkbe kerül az a kabát, blúz vagy bármi más. Ezek az érzések tudatosan vagy tudat alatt, de hatnak ránk! Ne csak a szemeddel lásd megjelenésed, figyelj az érzéseidre is! Mert minden belülről hat kifelé.


Keress meg, hogy szett-zsonglőr szolgáltatásommal ellátogassak hozzád, hogy ne csak a ruháid között tegyünk rendet, hanem a hozzájuk fűződő érzéseidet is rendezzük!

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.