Ismerd meg újra Önmagad!

Ügyfeleim 40+-os hölgyek, akik szeretnék életük ezen szakaszában újra megismerni önmagukat. Külső és belső változásaink megismerése, elfogadása egy hosszabb folyamat, ezt az ismerkedést én a ruhákon keresztül segítem mindazok életében, akik hozzám fordulnak.

Ruháink lehetnek a legjobb barátaink, de lehetnek mindennapos ellenségeink” is. Minden megjelenéshez vagy stílushoz a személyiségből kell kiindulni, én ezt vallom  mivel nem színtípusok vagy ilyen-olyan alkatok vagyunk, hanem egyedi személyiségjegyekkel rendelkező Nők.

Van, aki visszahúzódó személyiség, számára a ruhákkal magabiztosgot kell teremteni. Van, aki nagyon határozott egyéniség, őt lágyítani kell, mindezt az anyagokkal, szabásvonalakkal teszem. Ha személyiségeddel az előbb említett apróságokon keresztül összhangba kerülsz, akkor jöhet a következő lépés: a színes, változatos stílusesszencia megismerése és kialakítása. Hogy mindezt hogyan lehet megtenni?

Öt archetípussal ismertetem meg ügyfeleimet. Ez azt jelenti, hogy ötféle stílussal ismerkedünk meg, melyeket az élet különböző helyzeteiben tudunk alkalmazni, így például nem lesz többé olyan, hogy feszengve vagy idegeskedve állunk egy adott esemény előtt. 

Ezen kívül személyiségedhez alakítva lehet ezen archetípusok stílusait keverni is, így megszületik a Te SAJÁT személyes stílusod, amire tudat alatt esetleg mindig is vágytál, és amire időről időre valóban szükségünk is van ahhoz, hogy külső és belső változásainkat ruháink segítségével még teljesebb egységben tudjuk megélni.

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.