Hogyan viseld a csíkokat, és mire figyelj oda?

Csíkosat hordani talán sohasem megy ki a divatból. A tengerészstílus azzal a kissé franciás életérzéssel évről évre visszatér napjainkba.

Meglepő lehet, de csíkosban akár magasnak és karcsúnak is tűnhetsz!

Nézd meg, hogyan változik a minta hatása aszerint, hogy milyen irányban vagy mértékben jellemzi az öltözékedet!


Alul vagy fölül viselve!

Ha óvatos vagy az újdonságokkal kapcsolatban, akkor eleinte alul vagy felül viseld ezt a mintát, de ne egyszerre. Jó, ha tudod, hogy a függőleges csíkok nyújtják az alakot, tehát ha úgy érzed, erre van szükséged, használd ezt a trükköt bátran. A nadrág oldalsó vastagabb, függőleges csíkja pedig szintén vékonyabbnak mutathat!

Vízszintes csíkok!

A vízszintes elrendezésű csíkozás elterjedtebb napjainkban, és azt is gyakran hallhatod, hogy „vigyázz, mert ez szélesít!” Ami igaz is, viszont a csíkok vastagságával itt is lehet csalni. Főként a vastagabb csíkokra igaz, hogy optikailag nagyítják az adott területet, a vékonyak azonban karcsúbbnak mutatnak benne!

Teljesen csíkosban!

Ha tetőtől talpig hosszanti csíkosba öltözöl, akkor optikailag jelentősen megnyúlik az alakod. Viszont ha erre nincs szükséged, akkor törd meg ezt egy övvel, dzsekivel, kardigánnal. Ezzel elkerülheted, hogy még nyúlánkabbnak tűnj!

Színes csíkosban!

Ha öltözködésedre jellemző a fekete, vagy szívesebben viselsz egyszínű darabokat, akkor dobd fel az egészet egy színes kabáttal. Legyen szó csíkosról vagy bármilyen más mintáról. Tökéletes ez a darab, nadrágokhoz és ruhákhoz egyaránt.

Keress meg, ha Te is szeretnél kívül-belül kivirulni, saját stílusodat, egyéniségedet megtalálni! Egyedülálló Divat-coaching technikámmal tudok Neked ebben segíteni!

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.