Fejezzük ki megjelenésünkkel azt, akik vagyunk

Öltözködésünk önkifejezés is egyben. Ha ruháink segítségével megtaláljuk azt a nőt, aki lenni szeretnénk, akkor megtaláltuk saját stílusunkat is. Megjelenésünkkel kifejezhetjük mindazt, ami bensőnkben vagyunk, és ha szekrényünk a megfelelő ruhákkal van megtöltve, akkor a külső és belső nő ugyanazt mutatja meg önmagából.

Találd meg önmagad stílusodon keresztül

Amikor szett-zsonglőr szolgáltatásom után ruhatárad már szettekben rendezve tölti meg szekrényed, olyankor következő lépésként a hiányzó darabokat pótoljuk, közösen kutatva fel őket. Igyekszem ilyenkor megismertetni veled mindazt, ami személyiséged stílusát még kerekebbé varázsolja. Ügyfeleimet jó coach módjára rávezetem mindarra, ami megjelenésüket még harmonikusabbá teszi. Nem megmondom, hanem érzékeltetem mindazt, amit eddig nem vettél észre önmagadon, hiszen sajnos önmagunkat általában ugyanazon a szemüvegen keresztül nézzük, de én egy másik látásmóddal ismertetlek meg. Hogy a jövőben inkább egy napszemüvegen át lásd önmagad.

Lásd meg a valós nőt, aki vagy

A közös vásárlások alkalmával a tükör előtt melletted állva, izgatottan várom a visszajelzésed.

Először mindig a tekinteteitekben látom meg azt, hogy „igen, most valami mást láttam meg önmagamban”. Egy pár perc elteltével kezditek el ezt az érzést szavakba önteni. Ezekben a pillanatokban bizonytalanodtok el az önmagatokkal szembeni eddigi meggyőződéseitekben, és ez jó, mert ilyenkor indul el belülről a változás folyamata, ami kifelé is fog hatni rátok a jövőben.

Ezek a pillanatok a legkedvesebbek számomra, mert ezek olyan visszajelzések, amelyekből tudom, hogy divat-coachként jó munkát végzek. Köszönöm nektek ezeket a pillanatokat, amelyeket általatok munkám során megélhetek.

Keress meg, hogy szett-zsonglőr szolgáltatásommal ellátogassak hozzád!


Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.