A Szett-zsonglőr szolgáltatás gondolata

Nagyon sokat töprengtem azon, hogyan lehetne egy olyan gardróbot létrehozni mindenki számára, ami előtt nem kell órákig álldogálnunk, hanem belepillantva azonnal tudjuk, mit mivel vegyünk fel. Hiszen a szekrény előtt bosszankodva vagy tanácstalanul eltöltött idő mind a magánéletünkre, mind a munkahelyi létünkre kihat. Ilyenkor úgy indulunk el otthonról, hogy azt érezzük, ma nem ad erőt a megjelenésünk, hanem inkább elvesz belőlünk, és csak még nehezebbé teszi a napunkat. Nem csak én tapasztaltam meg a saját bőrömön, hogy napi teljesítményemre milyen nagy hatással van a megjelenésem, de ügyfeleim is sokszor számolnak be arról, mennyi küzdelemmel jár számukra reggelente az
öltözködés: mindez kihat lelkiállapotukra, önértékelésükre is.

Számos kutatást végeztek már nők és férfiak bevonásával, amelyekben olyan ruhákat kellett viselniük munka közben, illetve a magánéletük során, amelyeket imádtak viselni, vagy amelyekben éppenséggel egész nap szorongtak. Ezeknek a kutatásoknak az eredményeiből kiderült, hogy mindennapi teljesítményükre, sőt még a barátaikkal eltöltött időre is negatívan hatott, amikor olyan ruhákat kellett viselniük, amelyekben nem érezték jól magukat. Ez mindkét esetben szorongást, kisebbségi komplexust okozott, hiába volt a tesztalany munkahelyén esetleg magasabb beosztásban, még ez sem növelte magabiztosságát.

Mindezekről nem csupán olvastam, de sokszor meg is tapasztaltam, s ennek hatására született meg bennem a Szett-zsonglőr szolgáltatás gondolata, ahol a fő csapásvonal az, hogy egy gardrób tartalmából új szetteket állítunk össze, hogy ne csak a megszokott párosításokat vegyük folyton elő, hanem izgalmasabb összeállításokat hozunk létre. Megfigyelésem szerint az általános gardróbrendezések alkalmával a szakemberek nem erre fektetik a hangsúlyt, hanem inkább csak a selejtezésre. Én azonban úgy tapasztalom, hogy a szettek összeállítása ennél sokkal nagyobb segítség a számotokra.
Hogy miért jó mindez?
Nem feltétlenül kell ismét új ruhákat vásárolni, hiszen a polcok mélyére süllyesztett ruhák között rengeteg olyan is meglapul, ami csak azért került erre a sorsra, mert nem találtad meg hozzá a megfelelő „párt”.
Valljuk be, egy idő után igen nehéz feladat máshogy látnunk a ruhatárunkat, hiszen nap mint nap ugyanazok között a holmik között élünk, ugyanazzal nézünk szembe, s mindezt ugyanazzal a szemmel látjuk. Ilyenkor például nem látjuk meg a lehetőséget egy kiegészítőben, szoknyában, s erre egy elég jó példa, ami a Szett-zsonglőrködés alkalmával igen gyakran előfordul, amikor azt mondjátok: „Na, ezt aztán soha nem jutott volna eszembe ezzel felvenni!” Aztán vannak olyan apróságok is, mint amikor például mindössze egy blúz betűrése teljesen megváltoztatja a megjelenéseteket.

Sok tényezőből áll össze egy tökéletes összeállításokkal teli ruhásszekrény. Szett-zsonglőr szolgáltatásom nemcsak abban segít, hogy általam más szemmel láthasd a ruhatárad, hanem abban is, hogy kizökkent a megszokott látásmódodból, és így már észreveszel olyan apró trükköket, amiket aztán a régi szettjeidbe is belecsempészhetsz. Így szép lassan elkezded változatosabban összeállítani a ruhatáradat.

Nem kell terhelned magad minden reggel és a különleges alkalmakkor, azon tipródva a szekrény előtt, hogy „már megint mit vegyek fel”.
Mindez nemcsak a külsődre, de a belsődre is hatni fog.
Erőt, önbizalmat és belső ragyogást biztosít majd számodra.
Ezenkívül egy csomó időt is megspórolsz általa.
Miután szekrényed tele lesz szettekkel, összeállításokkal, sokkal átláthatóbb lesz a számodra, hogy valójában:
- milyen ruhákra van még szükséged;
- melyek azok a darabok, amelyekhez esetleg még hiányzik valami;
- és melyek azok, amelyekre a jövőben nincs is szükséged.

Ezáltal érzékelni fogod, hogy szép lassan változatosabbá válik a megjelenésed, hiszen végre nem azt az ötféle biztonságos, de már unalmas összeállítást húzod folyton elő a szekrényedből, ami már bevált és rögzült az évek alatt.

Számodra is ismerős ez a helyzet? Akkor keress meg, hiszen megérdemled, hogy megtaláld
Önmagad, és hogy átéld a megújulást!
Vedd igénybe a Szett-zsonglőr szolgáltatást!

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.