Ha valaki eljutott önmaga és ruhatára letisztultságához...

Megjelenésünk letisztultsága személyiségünk letisztulásával hozható szinkronba. Személyiségünk letisztultságát pedig érettségünkkel lehet párhuzamba állítani. A megjelenést sokszor az ételekhez hasonlítom: minél kifinomultabbak leszünk, annál inkább nyitottá válunk a tiszta ételekre. 

Ma már szeretem egy adott étel valós ízét érezni, mindenhez csak pont annyi fűszert adni, ami épp annyira bolondítja meg az ízek összességét, hogy tökéletes harmóniát érezzek a számban. Így van ez az öltözködéssel is:mindig pont annyi apróság kell egy szetthez, hogy a szemeddel tökéletes harmóniát láss. Mint ahogy egy ételben sem „ordíthatnak” a fűszerek, mert akkor pont a lényeg veszik el: a valódi íz. 

Az öltözködésünkben ezeknek az apró finomságoknak sosem kell ahhoz kiabálniuk, hogy mindenki észrevegye megjelenésünk harmóniáját. Hogy megértsük egy fekete nadrág és egy fehér blúz kombinációját, ahhoz érteni kell az üzenetét is, és nem azt kell benne látni, hogy „ilyen volt az iskolás ünneplős ruhám. Ha valaki eljutott önmaga és ruhatára letisztultságához, akkor azt a megjelenésében is láthatjuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne viselhetnénk különlegesebb színeket és mintákat. De, igenis, viseljünk, csak ne ezekkel akarjunk érdekessé válni. Aki megtanult letisztultsággal létezni, már tökéletesen tudja vegyíteni ruhatárában az adott divattrendeket. Egy érett személyiség megjelenéséből áradni fog a magabiztosság, a „tiszta” megjelenés természetessége.

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.