Alap Divat-coaching kurzus

Fedezd fel ruháid és kiegészítőid varázslatos lehetőségeit, és tapasztald meg az apró részletek erejét a megjelenésedben: az Alap Divat-Coaching Kurzuson megtanítalak rá, hogyan használd ezeket!

Feltetted már néha magadban ezeket a kérdéseket?

Másnak miért olyan harmonikus a megjelenése?

Hogyan csinálja, hogy felkap egy kabátot, és azonnal „kerek” a szettje?

Hogyan hajtsam fel a blúzom ujját?

Rajtam miért nem mutat jól az öv?

Sosem tudom, mikor vegyek fel ékszereket, és mennyit. Mitől függ ez?

Vajon másfajta öltözködéssel én is tudnék jobban kinézni?

Fedezd fel ruháid és kiegészítőid varázslatos potenciálját: az Alap Divat-Coaching kurzuson megtanítalak erre!

Szeretnéd a fenti kérdésekre megkapni a választ?

Az alapszintű Divat-Coaching Kurzus segítségével megszerezheted az
alapokat, amelyekre építve magabiztosabb leszel, és harmonikusabbá válik az öltözködésed. Ezzel megemeled az önbizalmad, és természetesen sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben. A kurzus célja, hogy segítsen megtalálni az egyéni stílusodat, valamint hogy megtanítsa, hogyan hozhatod ki ruhatáradból a legtöbbet.

Jelentkezem

Az Alap Divat-Coaching kurzus számos előnnyel jár, lássunk itt néhányat ezek közül:

Az Alap Divat-Coaching kurzus számos előnnyel jár, lássunk itt néhányat ezek közül:

 

1. Harmonikus megjelenés

A kurzus segítségével megtanulod ruháidat összhangba hozni a kiegészítőkkel, hogy
harmonikus és összetett szetteket tudj létrehozni.

Ezáltal a megjelenésed sokkal stílusosabbá és vonzóbbá válik.

 

2. Időhiány

Az Alap Divat-Coaching kurzus olyan alapokra koncentrál, amelyek segítségével gyorsan és hatékonyan összeállíthatod az alkalomhoz illő, megfelelő szettet. Ez különösen hasznos lehet, ha időhiányban szenvedsz, és szeretnél gyorsan jól kinézni.

 

3. A finomságok fokozzák a hatást

Az apró részletek, melyekre a kurzus fókuszál, hozzájárulnak megjelenésed tökéletessé tételéhez. A tökéletesen kialakított gallérok, övek, hajtások, a megfelelő nadrághossz vagy a kiegészítők színei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megjelenésed sokkal kifinomultabb és vonzóbb legyen.

 

Az Alap Divat-Coaching kurzus tehát segít abban, hogy elindulj az öltözködésen keresztül a magabiztos, harmonikus megjelenés felé, hogy tippekkel és trükkökkel gazdagodj, amelyek segítségével még időhiány esetén is pillanatok alatt kiváló megjelenést tudsz magadnak biztosítani.

Emellett megtanulod, mik azok az apró részletek, amelyekre, ha odafigyelsz, azzal még tovább fokozod a hatást, és mindez segíteni fog abban, hogy stílusosan és ellenállhatatlanul léphess fel a mindennapjaidban.

 

Ha egy nő tisztában van a testének jellemzőivel, és tudja, hogyan kell kiemelnie előnyös tulajdonságait, akkor nem kell többé reggelente rohanvást a tükör előtt tépelődnie, hogy mit vegyen fel. Ezután pedig nem kell egész nap azon bosszankodnia, hogy nem érzi jól magát a bőrében, és "ez a nap már úgyis el van tolva..."

Nem kell lemondanod róla, hogy igazán megnyerő lehessen a külsőd, hiszen ez nem valami kiváltság, ami csak a modellalkatúaknak jár. Ezzel a tanfolyammal ennek a tudásnak az alapjait adom át Neked, ami által már elindulhatsz azon az úton, amelynek már az elején is hihetetlen változásokat tapasztalhatsz meg az életedben.
Ha pedig később tovább is mész ezen az úton, akkor számodra most még valószínűleg teljesen hihetetlen változásokon mész majd keresztül.
Lépj hát rá velem az önismeret, a magabiztosság, a valódi stílus és harmónia útjára!
Vegyél részt az Alap Divat-Coaching kurzuson!

Mi mindennel leszel gazdagabb a kurzus végére:

 • Titkos „fűszereim” által megújul a megjelenésed
 • Személyiségedhez igazítjuk a stílusod
 • Képes leszel magadnak egy csomó időt megspórolni
 • A felesleges ruhavásárlások kiküszöbölésével pénzt is spórolhatsz
 • Valódi szemléletváltást
 • Alapvető útmutatást az induláshoz
 • Az alapok megszilárdítását
 • Magabiztosabb megjelenést
 • Bizonytalan szettjeid magabiztossá tételét
Jelentkezem

A megjelenést sokszor az ételekhez hasonlítom:

Minél kifinomultabbak leszünk, annál inkább nyitottá válunk a „tiszta” ételekre. Ma már szeretem egy adott étel valós ízét érezni, mindenhez csak pont annyi fűszert adni, ami épp annyira bolondítja meg az ízek összességét, hogy tökéletes harmóniát érezzek a
számban. Így van ez az öltözködéssel is: mindig pont annyi apróság kell egy szetthez, hogy a szemeddel tökéletes harmóniát láss. Mint ahogy egy ételben sem „ordíthatnak” a fűszerek, mert akkor pont a lényeg veszik el: a valódi íz.

Öltözködésünkben ezeknek az apró finomságoknak sosem kell ahhoz kiabálniuk, hogy mindenki észrevegye megjelenésünk harmóniáját.

Mit mondanak, akik már részt vettek a Divat-Coachingon?

És nem csak arról tanultam, hogy mi áll jól, hogyan hordjam a ruhákat, hanem kedvesen és fokozatosan kimozdítottál a komfortzónámból, és segítettél más szemmel látni és kicsit jobban megismerni magamat.
Úgy érzem, most már sokkal jobban megvan az irány, hogy mit szeretnék, kezd egy jó játék lenni az öltözködés, és olyan oldalaimat is elkezdtem felfedezni, amit eddig nem nagyon láttam (pl. nőiesség). Másképp látom magamat a tükörben is.

Dóri

Rita abszolút profi, hozzáállásával és őszinte véleményével lenyűgözően tudja formálni – pozitív irányban persze – a divatról és az öltözködésünkről alkotott elképzelésünket. Rengeteg szemfelnyitó dolgot tanultam tőle, pedig még csak 3 órára találkoztunk. Ami nagyon tetszett, hogy abszolút alkalmazkodik az egyedi igényekhez, nem is csak a stílusunkat illetőleg de ugyanúgy a képviselt értékrendünknek megfelelően alakítja szolgáltatását.

Zsófi

Ritát egy EQ bajnoknak, egy Orákulumnak, ismertem meg. Ebből az alapból építkezik a divat_coaching, mely néha életvezetési coachingba is átfordul.
Magas szintű önismerete, stabil értékrendje, logikája és tárgyi tudása az alapja, hogy bármely kérdésre, egyéni kihívásra jó választ adjon.
Mindezt illatos selyembe csomagolt, lélekemelő, építő légkörben, a legkedvesebb nemek és igenek határozott kimondásával.

Béla

Az apró részletekre való odafigyelés fokozza a hatást, és segít abban, hogy magabiztosan és vonzóan lépj fel mindennapjaidban.

Mit tartalmaz a Divat-Coaching Kurzus, és mennyibe kerül?

 • Először egy beszélgetéssel kezdünk, hogy egymásra hangolódjunk
 • Ezután szettjeid átformálása, finomítása következik, a személyiségedhez igazítva
 • Az apró, finom részletekkel történő megismerkedés
 • Az öltözködés-elmélet megismerése

A coaching időtartama 3 alkalom, ez egy alaptudást biztosít számodra, ami még tovább fejleszthető.

A Divat-Coaching Kurzus egy bevezető szolgáltatás, amely már csak idén érhető el ezen az áron.

Ára alkalmanként: 89.700 Ft

Jelentkezem

Kapcsolat

Kosár

Nincsen több megvásárolható termék

A kosarad üres.